2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 63 پست

من همینکارو کردم و البته بعد ازدواج جز سختی مادی کلی سختی دیگه ای هم کشیدم همسرم صفر مطلق بودن ولی پدرم خیلی وصعیت مالی شون خوبه. خودم کلی طلا فروختم و خانوادم حمایت کردن و خودش هم خیلی تلاش کرد خداروشکر راصیم و به قبل برگردم بازم همینکارو میکنم چون همسرم انسانیت داره ولی روزهای سختی هم در پیش داری که با توکل برخدا میگذره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش بستگی به خودتون داره، باید ببینید اوضاع تا چه حدی سخت هست در زندگی با ایشون؟ و شما تا چه حد ت ...

همین دیگه.. نمیدونم! بعضی وقتا که فکر میکنم میبینم باید واسه خیلی چیزا دودوتا چهارتا کنم.. ببینم میتونه بگیره نمیتونه..الانم که تو دوران دوستی هستیم اصلا چیزس ازش نمیخوام مگر مناسبت ها ک خودش بگیره چیزی..

خیلی از دکترا الان درامد انچنانی ندارن و بخصوص اینک میگی باید از صفر بسازه و خودتم میدونی ک دانشجوهای پزشکی حقوق نمیگیرن و این سخترش میکنی  اگ فک میکنی دختری هستی که با نداری و فقر نسبتا طولانی مدتی بسازی قبول کن د غیر اینصورت نه

ببین الانشم خیلی داره تلاش میکنه و جدا از درسش کار میکنه.. ولی خب خونه نداره ... واسه مراسم و خرید و ...

اينكه كار ميكنه خوبه، اگه ترماي اول باشه يعني سنش كمه و خونه نداشتن توي اون سن و توي اين شرايط ايران طبيعيه 

اما اينده رو نميشه پيش بيني كرد خودت بايد روحيه طرفو ببيني چطوريه

ببین الانشم خیلی داره تلاش میکنه و جدا از درسش کار میکنه.. ولی خب خونه نداره ... واسه مراسم و خرید و ...

يعنى فكر ميكنى يه پزشك تا آخر بدون خونه مى مونه ؟خونه رو ميشه خريد ولى يه خواستگار پزشك هميشه نميشه داشت البته بقيه جوانب هم بسنج

خب اگه پسر خوبیه ومیدونی پزشکی اینده داره رو خونواده ات میشه حساب باز کنی خوبه

اخه حرصم درمیاد بعضی وقتا.. بابای من خیلی از وسایل که به عهده داماد هست رو خریده.. گفته نصف هزینه عروسی ام میده جدا از مراسمی که خودمون میگیریم..خب الان پس خانواده پسر دقیقا چیکار کنن؟ خونه که نداره پول همچی ام ک خودش باید جور کنه..

همین دیگه.. نمیدونم! بعضی وقتا که فکر میکنم میبینم باید واسه خیلی چیزا دودوتا چهارتا کنم.. ببینم میت ...

راستش اگر اختلاف طبقاتی تون خیلی به چشم میاد، زندگی خیلی سخت میشه چون برای ساده ترین چیزایی که قبلاً خیلی راحت می‌تونستین استفاده کنید الان باید ماه‌ها برنامه بریزید و شاید مسئله ‌‌ی‌. دیگه ای پیش بیاد و نهایتا نشه، باید بسیار صبور باشین.  

اينكه كار ميكنه خوبه، اگه ترماي اول باشه يعني سنش كمه و خونه نداشتن توي اون سن و توي اين شرايط ايران ...

نه سال آخرشه... بچه کاری ای هست.. تنبل نیست خدایی.. ولی خب واسه همین خواستگاری اومدن هم باید صبر کنیم تا پولاشو جمع کنه..هزینه هام ک کم نیس

همسر منم پولدار کامیون دار ولی 1ماه یبار میبینمش😞همه چی پول نیس

شرمنده قصد جسارت نداشتم یه لحظه اون شغل اومد تو ذهنم و اصلا فکر نمیکردم تو قشر جوونا هم کامیوندار باشه و کسی ببینه ناراحت شه 🙏