2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 63 پست
خب چطوری تونستی مدیریت کنی که ازتون پول نگیرن؟

از همون اول به شوهرم گفتم دیگه بهشون هیچی نده چیزی نخر مثلا مادرشوهرم منو بهونه می‌کرد به شوهرم میگفت برو مرغ بخر بعد میدیدی سر سفره بیست تا دست میاد وسط اصلا یه وضعی بود منم به شوهرم گفتم اصلا واسم غذا مهم نیست سیب زمینی هم بیاری وسط می خورم وقتی پولشون قطع شد برخوردشون باهام خیلی بد شد ولی منم تحمل کردم تا اومدم سر خونه زندگیم ، زندگی با شغل کارمندی خیلی سخته مخصوصا اینکه خونه از خودتم نباشه ، اولین چیزی که توی ازدواج مهمه اخلاق طرف مقابله بعدش یه شغل آبرومند شغلی که نون حلال بیاره ، کسیو میشناسم شوهرش میلیاردره ولی چه فایده پشت سرش کلی حرف میزنن مثلا قمار بازه زن بازه کلاهبرداره  کارش ساختوسازه بیچاره زنشو با پولو طلا راضی نگه داشته سرشو شیره میماله 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از همون اول به شوهرم گفتم دیگه بهشون هیچی نده چیزی نخر مثلا مادرشوهرم منو بهونه می‌کرد به شوهرم میگف ...

اتفاقا اونایی که ازدواج کردن خیلی دوست دارم تجربه هاشونو بدونم.. مرسی که گفتی❤️ خیلی خوبه که همسرت به حرفت گوش کرده

اتفاقا اونایی که ازدواج کردن خیلی دوست دارم تجربه هاشونو بدونم.. مرسی که گفتی❤️ خیلی خوبه که همسرت ب ...

ممنون عزیزم ، بنظرم درسته پول خیلی مهمه همین‌الانم به خاطر مشکلات مالی بهمون‌فشار میاد ولی اخلاق خیلی شرطه مرد خوب کم پیدا میشه با تموم مشکلاتی که دارم خدارو به خاطر شوهرم شکر میکنم ، امیدوارم خوشبخت شی وانتخابی درست داشته باشی  بهترین اشخاصی  هم که میتونی باهاشون مشورت کنی پدرو مادره مخصوصا پدر در ظاهر شاید کسی دوستت باشه یا‌ فامیلت  ولی کم پیدا میشه آدمی که صلاحتو‌ بخواد وبهت راهنماییه درست بکنه