2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیلاتس بهتره یا بدنسازی کلا

برای فرم بدن بدنشازی بهتره؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

سلام 

من مشکل تیرویید دارم

تیرویید چشمی گرفتم

و دارم کورتون استفاده می کنم

تو یک سال  گذشته حدود ۸ کیلو وزن اضافه کردم

می خوام کم کنم

بدنم‌مقاومتداره

شبی نیم ساعت تردمیل می زنم ۱۰ دقیقه دوچرخه ثابت و ۵ دقیقه حلقه

تقریبا دو هفته است شروع کردم

اما هنوز کاهش وزن نداشتم

ضمن اینکه برنجمو قطع کردم و نون جو هم جایگذین نون سفید کردم

رفتم دکتر

گفتم وزنم استوپه

گفت فقط دویدن میتونه به من‌کمک کنه

نظر شما چیه عزیرم؟؟

تردمیل کار دویدن رو می کنه برای من؟؟

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
ساعتش مهم نیست شدتش مهمه شما میتونی نیم ساعت پیاده روی کنی با شدت بالا، صبح ناشتا تاثیرش بیشتره

ممنونم عزیزم♥️♥️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
پیلاتس بهتره یا بدنسازی کلا برای فرم بدن بدنشازی بهتره؟

باید ببینیم تیپ بدنی شما چیه؟ ما سه تیپ بدنی داریم 

لاغر، عضلانی، چاق، برای لاغر ها بدنسازی، برای عضلانی ها پیلاتس و برای چاق ها بدنسازی با هدف کاهش وزن و پیلاتس مناسب است 

باید ببینیم تیپ بدنی شما چیه؟ ما سه تیپ بدنی داریم  لاغر، عضلانی، چاق، برای لاغر ها بدنسازی، ب ...

من اضافه وزن دارم میخوام بیام رو فرم بین ویلاتس و بدن سازی کدوم هم زودتر جواب میده هم اینکه بدن و روی فرم میاره؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من چند ساله ورزش میکنم خودم مربی ندارم برای همین کل بدنم لاغر شده.۱۷۰ قد ۵۰ وزنمه. میخوام بدونم باسن ...

محدوده وزن شما باید بین ۵۳٫۴تا ۷۲٫۳ باید باشه شما دچار کمبود وزن هستی سه و نیم کیلو کم داری، کاهش وزن حتما باید اصولی باشد در غیر اینصورت باعث تحلیل عضلات شما میشه و قدرت بدنی کاهش پیدا می‌کنه و... در کنار کاهش وزن تغذیه مناسب حرف اول رو میزنه شما وقتی ورزش می‌کنی باید پروتئین بیشتری نسبت به قبل مصرف کنی تا بدن شما فرم زیبایی بگیرد 

حتما در کنار ورزش باید یک برنامه غذایی مناسب داشته باشی در غیر این صورت حرکاتی مانند اسکات و... که باعث زیبایی باسن میشه نتیجه مصرف پروتتین است که به افزایش حجم تارهای عضلانی میشه