2777
2789

سلام خانم ها اگر کسی با پارچه لباس های کهنه خودشون برای بچه شما لباس بدوزه هدیه بده و بدونید قصد و منظور بدی از این کار نداره و خودش آدم راحتی هست و این کار رو عیب و بد نمیدونه شما ناراحت میشید؟؟؟ لباس رو تن بچتون میکنید؟

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤

من شدیدا ناراحت میشم و پرتش میدم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقیر باشم ک قبول میکنم

در غیر این صورت ناراحت میشم  

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

عزیزم واضح نگفتی چجوریاست بستگی داره طرف کی باشه ،مثلا من خودم لباسی ک نپوشم یاپارچش خوب باشه برا پسرعابجیم یکسالشه شلوار یابلوزمیدوزم اینقدم خاهم خشحال میشه وتشکرمیکنه 

اگه فقیر باشم ک قبول میکنم در غیر این صورت ناراحت میشم    

دستمون به دهنمون میرسه الحمدلله، اصلا هم ازش نخواستم همچین کاری کنه خودش به صورت خودجوش این حرکت و میزنه🙁

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤
عزیزم واضح نگفتی چجوریاست بستگی داره طرف کی باشه ،مثلا من خودم لباسی ک نپوشم یاپارچش خوب باشه برا پس ...

مثلاً با پارچه تیشرت مردانه کهنه همسرش شلوار دوخته برای بچه من. 

دستمون به دهنمون میرسه الحمدلله، اصلا هم ازش نخواستم همچین کاری کنه خودش به صورت خودجوش این حرکت و م ...

حرکتش زشت بوده یعنی چی با پارچه کهنه لباس برای کسی دوختن /: بهش بفهمون

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲