2777
2789
عنوان

ژن تنبلی و طلبکاری خانمای فامیل ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 104 پست
همه این‌ فامیلایی ک گفتی،بچه‌کوچیک ندارن هیچکدوم؟؟؟ من با بچه دوساله همش درحال راه رفتنم شب پاشنه پ ...

چرا والا دختر خاله هام بچه دارن 

ینی باید بچه داریا رو میدیدی 

اون حالتی که بعد از زایمان اومدن خوابیدن و تا یه سال اون پوزیشن و ‌داشتن 

تکووون میخوردن هی آی وای. یه بچه رو میخواستن حمام کنن یه پروسه یه روزه بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یه سبک زندگیه. منم کار میکنم.فعالیت دارم.ولی هر جا فرصت باشه.میفتم افقی میشم.از هر فرصت بعد فع ...

خانواده ما یه جمله معروف دارن همشون همین حرف و میزنن از مامان بزرگم بگیر تا بچه هاش 

میگن خوش بحال زندانیای انفرادی 

یا میگن خوش بحال مرده ها واسه خودشون همش خوابن 😂😂😂😂😂😂😂

خانواده ما یه جمله معروف دارن همشون همین حرف و میزنن از مامان بزرگم بگیر تا بچه هاش  میگن خوش ...

خوشم اومد .خانواده باحالی دارین😎

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

بیین ازمایشا همه چی اوکیه هممون انجام میدیم همیشه . ولی خب ویتامین فک کنم خوب باشه بگیریم به قول تو& ...

من آزمایشات معمولی چند ماه پیش دادم قند و چربی و اینا بود نمیدونم آهنم جزوش بود یا نه 

جوابش اومد بهداشت نرفتم بگیرم فقط گفت همه چی اوکیه 

ولی خب خودم رفتم  فولیک اسید و مولتی ویتامین و روی و ویتامین دی سه  گرفتم میخورم 

خیلی سرحالترم و خوابم کمتره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

منم خیلی تنبلم😔 قشنگ مریض شدم با تنبلی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.