2777
2789
عنوان

ژن تنبلی و طلبکاری خانمای فامیل ما

1719 بازدید | 104 پست

چند وقته دقت کردم دیدم ما فامیلی عجیب غریبیم. سطح انرژیمون در حد نوزاده. 

مثلا خالم می‌خواد غذا درست کنه یه صب تا شب طول میکشه باید وسطش کلی استراحت کنه. دختر خاله هام کلا زیر پتو زندگی میکنن. به غذای حاضری حاضر کنن بخورن وسطش. دوباره استراحت درازکش.  من و مامانم بیدار میشیم جلوی تی وی رو مبل نیمه نشسته نیمه خوابیده ایم تا شب که بخوابیم. 

مامان بزرگم صدتا بچه بزرگ کرده نه خرید خونه رفته نه کار خونه بلده نه حتی آشپزیش خوبه. 

همه یه مشت بی هنر تنبل دور هم جمع شدیم خانواده تشکیل دادیم. من چرا غفلت کردم و مثلشون شدم؟؟؟؟ اخه چرا ؟؟؟؟ 

همه ام طلبکااااار از شوهر و خوش شانس در امر ازدواج و شوهر ( به جز من که ر…دم و جدا شدم).

قشنگ میتوپن به شوهرا که کار کن. بیشتر پول درار. بیشتر پول بده. خستم. این کارو کن . اون کارو کن. 

من باید خودمو جمع کنم . نباید اینجوری باشم ای خدا.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقد دختر خاله هات که زیر پتو زندگی میکنن😂😂😂😂

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

منم تنبلم اما هیچوقت نشده کل روزم رو زیر پتو باشم😂

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

پرودگارا ممنون که منو با این تاپیک امیدوار کردی که هنوز نسل موجوداتی مثله من باقیست 😁😊😘😘😘😘

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 

منم گاهی مواقع اونم تو دوران پرویدی تنبل میشم 🙃🙃اخلاق هم که به فنا میره فقد حوصله پخت وپز وظرف شستن ندارم اونم چون تحمل کثیفی برام سخته شب ها یجا میشورم داستان میزارم حوصلم سر نره

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍