2777
2789
عنوان

ژن تنبلی و طلبکاری خانمای فامیل ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 104 پست
همه این‌ فامیلایی ک گفتی،بچه‌کوچیک ندارن هیچکدوم؟؟؟ من با بچه دوساله همش درحال راه رفتنم شب پاشنه پ ...

چرا والا دختر خاله هام بچه دارن 

ینی باید بچه داریا رو میدیدی 

اون حالتی که بعد از زایمان اومدن خوابیدن و تا یه سال اون پوزیشن و ‌داشتن 

تکووون میخوردن هی آی وای. یه بچه رو میخواستن حمام کنن یه پروسه یه روزه بود. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم یه سبک زندگیه. منم کار میکنم.فعالیت دارم.ولی هر جا فرصت باشه.میفتم افقی میشم.از هر فرصت بعد فع ...

خانواده ما یه جمله معروف دارن همشون همین حرف و میزنن از مامان بزرگم بگیر تا بچه هاش 

میگن خوش بحال زندانیای انفرادی 

یا میگن خوش بحال مرده ها واسه خودشون همش خوابن 😂😂😂😂😂😂😂

خانواده ما یه جمله معروف دارن همشون همین حرف و میزنن از مامان بزرگم بگیر تا بچه هاش  میگن خوش ...

خوشم اومد .خانواده باحالی دارین😎

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

بیین ازمایشا همه چی اوکیه هممون انجام میدیم همیشه . ولی خب ویتامین فک کنم خوب باشه بگیریم به قول تو& ...

من آزمایشات معمولی چند ماه پیش دادم قند و چربی و اینا بود نمیدونم آهنم جزوش بود یا نه 

جوابش اومد بهداشت نرفتم بگیرم فقط گفت همه چی اوکیه 

ولی خب خودم رفتم  فولیک اسید و مولتی ویتامین و روی و ویتامین دی سه  گرفتم میخورم 

خیلی سرحالترم و خوابم کمتره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

منم خیلی تنبلم😔 قشنگ مریض شدم با تنبلی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.