همه جا باید اشنایی با کامپیوتر و حداقلی از حسابداری بلد باشی ولی من تو عمرم کامیوتر ندیدم از نزدیک و نداشتم.اکثرا صندوق دار میخوان که من انجام ندادم و بلد نیستم. اراسته میخوان که من خیلی اوضام خرابه😁چن وقت پیش سر یه کاری موقتی رفتم کارگر و کارمند خانم همه عملی ژلی بودن و لباس مرتب واقعا از کجا میارن مگه ما هممون با هم فقیر نشدیم😐🤣حالا بگید با این شرایط کار چطوری پیدا کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اراسته هم که یعنی چی که اراسته نیستی خب یکم به خودت برس لباس مرتب بپوش یخورده ارایش کن اونا دنبال ادم وظیفهشناس میگردن مگه مدل میخوان اخه فقط تو مرتب لباس بپوش همین
ادمی ک واقعا دنبال کار باشه بالاخره پیدا میکنه.فروشندگی ک میتونی بری ، برای صندوقداری هم ی سری فروشگ ...
رفتم چندجا پرسش نامه پر کردم ولی تماس نگرفتن باهام.هم زمان با من چند خانم دیگه بودن اومده بودن که این مهارتها رو داشتن مسلما اونا رو استخدام میکنن نه کسی که تازه بیان یادش بدن چطوری کامپیوتر روشن کنه
از تو یوتیوب اموزش کار باکامپیوتررو ببین یاد بگیر اراسته هم که یعنی چی که اراسته نیستی خب یکم به خود ...
ببین نگاه کردم خانمای کارمند یا اینا که تو فروشگاهن همه کاشت ناخن داشتن ارایش داشتن لباس به روز.اما من این شرایطو ندارم.خیلی فابریکم.هیچ عمل و ژلی ندارم حتی ابروهامم مثل دختر مجرده
ببین نگاه کردم خانمای کارمند یا اینا که تو فروشگاهن همه کاشت ناخن داشتن ارایش داشتن لباس به روز.اما ...
اره میدونم عزیزم منم دیدم اما خب چه میشه کرد هرکی یجوره دیگه ولی خب تو ام به خودت برسی یخورده تو چشمی اگه خیلی رو ظاهریات توجه دارن چارهای نداری یا باید اونجوری که میخوان بشی یا بیخیال اون کار بشی