2777
2789
عنوان

ژن تنبلی و طلبکاری خانمای فامیل ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 104 پست

عزییییزم، چقدر بامزه نوشتی روحیه ام عوض شد😁 اول سعی کن علاقه اتو بشناسیم طبق اون یک کلاسی چیزی برو که خیلی هم سخت نباشه بعد هم سعی کن یه دوست اکتیو پیدا کنی که ازش انرژی بگیری 

خیلی هم به خودت سخت بگیر تغییر آروم آروم اتفاق میفته

بابل درستشم همینه  اسمش روشه  زندگی. نه مردگی 😂😂  یه چیز بگم بخندی  قدم شم ...

وای خدایا عاشقت شدم با این صداقتی که داشتی برای خاله تون نزده تو دلش گام شمار گوشی گفته که این چند قدم رو نرو و مارو شرمنده نکن 

از خودت شروع کن آهسته تا بدنت عادت کنه بخدا من اینقدر راه میرم مچ پاهام منفجر میشه از درد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم یه سبک زندگیه.

منم کار میکنم.فعالیت دارم.ولی هر جا فرصت باشه.میفتم افقی میشم.از هر فرصت بعد فعالیت و کار استفاده میکنم تا افقی بشم‌.بعضی وقتا نشستنی می‌خوابم.سخته ولی خب خواب مهمه😁

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

من هنننننننگ 😂😂😂🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

فداا🫂💞

همه کارهای خونه ب عهده خودمه..همسرم هیچکار نمیکنه،یعنی بش بگم انجام میده،اما جوری نیس ک ب دلم بشینه.فقط میخواد سروته کارو هم بیاره.جمعش کنه

ظرف میشوره کل کنار سینک میخیسونه.بعد باید خودم برم سینک بشورم و کنارش خشک کنم

چندسالته ؟ مجردی؟ 

اگه اره چرا سرکار نمیری ؟عمرتو الکی تلف نکن ، از کار خونه و بشور بساب هیچی نمیمونه جز تن خسته و. روح افسرده ولی یه کار بیرون برای خودت پیدا کن بیمه کن خودتو پس انداز کن دوست پیدا کن هرهفته برو استخر کافه رستوران ، از زندگیت لذت ببر

گاهی یه یک ساعتی گوشی دستمه بعدش همش با خودم دعوا میکنم که وای کارام موند

دو روز پیش با اینکه کارام کرده بودم

اومدم گوشیم رو برداشتم تقریبا یک ساعت شد

یهو بلند شدم یه رو فرشی 12 متری رو خیس کردم شستم 

نمیدونم چرا با اینکه خیلی خسته میشم ولی نمیتونم

یه استراحت کوتاهی در طول روز داشته باشم

خب چطور تميزه وقتى همش ولويين؟ خوش به حالتون  منم ميخوام ى روز كار نكنم همه جا به هم ميريزه

مامانم و خالم کارگر دارن هرروز 

ولی روی بهم ریختگی حساس نیستیم فقط روی خاک و تمیزی و شستشو خیلی هممون حساسیم 

منو مامانمم فوق تنبلیم ولی عاشق کار بیرونم صبح تا شب بیذون باشم خسته نمیشم   البته مجبورم کارای ...

وقتایی که من و مامانم مجبوریم صب مثلا یه بانک بریم، که اصلا راه نداره مثلا بپیچونیم حتما باید خودمون بریم، عزاااااا میگیریم. شب قبلش خواب کوفتمون میشه 

منم یه روزایی واقعا نمیتونم کاری انجام بدم همش احساس خستگی دارم و به زور انجام میدم و خوابمم زیاد می ...

بیین ازمایشا همه چی اوکیه هممون انجام میدیم همیشه . ولی خب ویتامین فک کنم خوب باشه بگیریم به قول تو