2777
2789
عنوان

ژن تنبلی و طلبکاری خانمای فامیل ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 104 پست
راستش هرکی به وسعش دیگه  اونا که کارگر دارن تمیزن  یه خالم که نداره فاجعس

خب پس از امروز تغییر توخودت شروع کن اینجوری زندگی خیلی کسل کننده پیش میره که

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اخه خودمم عاشق زیرپتوام امازودکارامومیکنم برم زیرپتومخصوصاتوسرمااونجاکه گفتی دخترخاله هام زیرپتوزندگ ...

من عاااااشق آرامش خونه و خوراکی خوردن جلوی تلوزیون و تنها بودنم. تحرک با من میونه ای نداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ترو فرزن.کل روزو کار کنن بازم خسته نمیشن.بهترین ترشیا شیرینیا...رو درست میکنن،اشپزیشون خوبه.مثل ...

خب دیگه اینا بنده های برگزیده خدا هستن 

حالا به نظرتون اینا بدنشون و عادت دادن؟ یا ژنتیکشون زرنگه ؟ 

خب دیگه اینا بنده های برگزیده خدا هستن  حالا به نظرتون اینا بدنشون و عادت دادن؟ یا ژنتیکشون زر ...

سوهر خودمم همینجوریه،هر دو هم ژنشو دارن هم بدنشون عادت کرده.بدیش اینه که فکر میکنم تو دلشون به من میگن تنبل ولی من واقعا تنبل نیستم اونا عجیبن

خب دیگه اینا بنده های برگزیده خدا هستن  حالا به نظرتون اینا بدنشون و عادت دادن؟ یا ژنتیکشون زر ...

من خودم خییییلی ام‌تنبل نیستما ولی خیلی ام زرنگ نیستم ولی شوهرم روزی ۵ ساعت میخوابه وقتی ازسرکارمیاد انقدر انرژی داره باهمه حرف میزنه بابچه بازی میکنه بهش حسودیم میشه که چطورمیتونه 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
بنظرمن بیشتربه روحیس به انگیزه

بابل درستشم همینه 

اسمش روشه 

زندگی. نه مردگی 😂😂 

یه چیز بگم بخندی 

قدم شمار گوشیامون و یه بار چک کردیم دیدیم زیر صد قدمه تو روز . بعد مال خالم صفر بود 

میگفت من دو سه بار دسشویی رفتم اخه مگه میشه صفر 😂😂😂

بابل درستشم همینه  اسمش روشه  زندگی. نه مردگی 😂😂  یه چیز بگم بخندی  قدم شم ...

خخخخخ.ولی من قبلای ادم پرانگیزه بودم تومغزم پرازایده وفکرای جالب بوددلم میخواست همه جاروتمیزکنم سلیقه بخرج بدم تغیردکوراسیون بذم الان دیگه بی انگیزم اصلامث قبل نیستم کاش اون ادم میشدم 😔