2789

زندگی... و..... است 💔🥀

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قشنگه؟واس دختر ۱۹ ساله

و اسم این مدل لباسو کسی میدونه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اگه بچتون بدون گواهینامه بشینه پشت فرمون و تصادف کنه ( از پشت بهش بزنن ) حاضرین تا افسر نیومده برین خودتونو بذارین جای راننده ؟؟؟

یا میگین بمنچه هرکی خربزه خورده پای لرزش بشینه؟؟؟

🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸

منو راهنماییی کنین و یه لحظه فک کنین جامن بودین چیکار میکردین:

دوسال پیش با یکی باشین که بعد حالا ی چند ماه مجبور باشین بلاک کنینش ها واقام مجبور باشین:) بعد حالا اون رل بزنه و باهم صحبت کنین بعدش و بهتون بگه هنوز دوستون داره ولی بلاک کنه بعد چند روز...و حالا بعد دوسال خونشون ببینینش و خیلی بدتر از قبل عاشقش بشین اما بترسین بهش پیام بدین:) فامیلم باشه حالا نسبتا دور ...چیکار میکردین؟بهش پیام میدادین ؟اگه میدادین چی میگفتین:(؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
قشنگه؟ و اسم این مدل لباسو کسی میدونه

عالیه

🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
اگه بچتون بدون گواهینامه بشینه پشت فرمون و تصادف کنه ( از پشت بهش بزنن ) حاضرین تا افسر نیومده برین ...

وای خیلی سخته من بچه ندارم بفهمم ولی خودش باید بره آب خنک بخوره😂

منو راهنماییی کنین و یه لحظه فک کنین جامن بودین چیکار میکردین: دوسال پیش با یکی باشین که بعد حالا ی ...

نه برای همیشه از زندگیم حذفش میکردم

اگه دوستم داشت که حتی به یکی فکر نمیکرد چه برسه رل بزنه