2777
2789
منو راهنماییی کنین و یه لحظه فک کنین جامن بودین چیکار میکردین: دوسال پیش با یکی باشین که بعد حالا ی ...

پیام نمیدادم 

با خودم می گفتم دیر اومدی خیلی دیره دل جای دیگه اسیرههههه

~بی گناه بودن خود بزرگ ترین گناه است~
حالا فک کنین بعد دوسال شما خیلییی خیلی ب فکرش باشین:)  وای دارم میمیرم از دلتنگی خیلی دوسش دار ...

دخترای عاشق وابسطه بدبختن بدبختیشونوبا ادامه دادن ب رابطه اشتباه بدبخت ترمیکنن وهیچ جذابیتی برا پسره هم ندارن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم پشت فرمون تصادف کرد باباش نیومد جاش اونم فرار کرد قبل اومدن افسر  ماشین به اسم من بود طر ...

عزیزمممم بعد زایمانت بنظرم دهنشو مورد عنایت قرار بده اخه این چه خانواده ایه مثلا زنه حامله ای ها

دخترای عاشق وابسطه بدبختن بدبختیشونوبا ادامه دادن ب رابطه اشتباه بدبخت ترمیکنن وهیچ جذابیتی برا پسره ...

ولی ما هنوز تو رابطه نیستیم:) دوسال پیش بودیم میگم که بلاکش کردم مجبور شدم میدونم مقصر بودم ولی پریروز دیدمش باز 🙂💔

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
گوشت چرخ میکنه مرغ چرخ میکنه سبزی خرد میکنه سیبزمینی پوره و رنده میکنه میکس میکنه ...... خیلی ...

جالبه پس  نیازی ب مخلوط کن واسیاب و آبمیوه گیرو سبزی خوردکن وچرخ گوشت نیست؟

رابطه رو که پروفش اینه: یه دیوونه رو کسی نمیتونه اروم کنه جز کسی که دیوونش کرده..پروف بعدیشم سیاهه:) ...

خیلی دوست دارم کمکت کنم و میکنم❤️‍🩹 بهش بگو وقت داری بعد که جواب داد ببین میتونه بیاد کال یا نه تو کال راحت احساسشو میفهمی خودت اصلا حرفت میاد

اون بنده خدا نیومده😂💔من باز دیدمش و بیشتر عاشقش شدم:)

خب..... 

حقیقتا ازون جایی که ادم متعهدی نیستم

گور بابای قبلیا پیش به سوی بعدیا

البته تا حالا تو رابطه هم نبودم که راهنمایی کنم

~بی گناه بودن خود بزرگ ترین گناه است~
خیلی دوست دارم کمکت کنم و میکنم❤️‍🩹 بهش بگو وقت داری بعد که جواب داد ببین میتونه بیاد کال یا نه تو ...

مرسی ازت:) فک کنم قشنگ معلوم باشه چقدر اشفته ام:)💔 مرسی عر:)

وای بهش میگم🥲وای اگههه بگه نه ؟😭😭اگه بد اخلاق باشه و بلاکم کنههه اول کار😭

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
ولی ما هنوز تو رابطه نیستیم:) دوسال پیش بودیم میگم که بلاکش کردم مجبور شدم میدونم مقصر بودم ولی پریر ...

بدردت نمیخوره . 

هم توروکم دیده بهت خیانت کرده هم توبهش پیام بدی ممکنه بازباهم دوست شین و اون مغروربشه ب خودش واجازه دوباره خیانت کردن ب خودش بده وهم توپیام بدی حس بدی میگیری . 

جالبه پس  نیازی ب مخلوط کن واسیاب و آبمیوه گیرو سبزی خوردکن وچرخ گوشت نیست؟

اب میوه گیری که لازمه

من پیاز و گوچه و ادویه میریزم توش بعد پوره میشه باهاش املت درست میکنم

اگ بخای پوره کنی  جوابه

میکس کنی

مثلا کتلت هم درست میکنم باهاش نیاز ب رنده سیب نیس

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤