2789
نه برای همیشه از زندگیم حذفش میکردم اگه دوستم داشت که حتی به یکی فکر نمیکرد چه برسه رل بزنه

حالا فک کنین بعد دوسال شما خیلییی خیلی ب فکرش باشین:) 

وای دارم میمیرم از دلتنگی خیلی دوسش دارم..اخرین لحظه برگشت بهم زل زدیم:))))))))))))) وای...بنظرتون پیام بدم چی بگم؟:) نمیتونم تحمل کنم...

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
منو راهنماییی کنین و یه لحظه فک کنین جامن بودین چیکار میکردین: دوسال پیش با یکی باشین که بعد حالا ی ...

ن سعی میکردم خودموبسازم . عزت نفسموبالاببرم. ب پوست وظاهرم برسم. تمرین کنم نسبت بهش بی تفاوت باشم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو راهنماییی کنین و یه لحظه فک کنین جامن بودین چیکار میکردین: دوسال پیش با یکی باشین که بعد حالا ی ...

پیام بده:) بدو؛))) غرور شکست خورده رو میشه ترمیم کرد ولی قلب رو نه..:)

دلتنگ مامانمم کاش بود  دلم داره براش پر میکشه دقیقا دو ماه پیش تموم کرد جلو چشمم پر کشید تو بی ...

الهی فدات بشم میدونم الان هیچ حرفی نمیشه بهت زد فقط اینکه امیدوارم یکی رو داشته باشی کنارت باشه❤️‍🩹

پیام بده:) بدو؛))) غرور شکست خورده رو میشه ترمیم کرد ولی قلب رو نه..:)

گریم شدت گرفت:)))))

جی بنویسم واسش:)؟میترسم بری..نه بهم🥲💔ولی باز میخوامش باز میخوام پیام بدمش وای تف تو این دلم دعا کنین بمیرم:)

گریم شدت گرفت:))))) جی بنویسم واسش:)؟میترسم بری..نه بهم🥲💔ولی باز میخوامش باز میخوام پیام بدمش وای ...

اول مطمئن شو که رابطه ای نداره با کسی بعد مطمئن شو هنوز علاقه داره بهت و بگو وقت داری صحبت کنیم:)؟

اول مطمئن شو که رابطه ای نداره با کسی بعد مطمئن شو هنوز علاقه داره بهت و بگو وقت داری صحبت کنیم ...

رابطه رو که پروفش اینه: یه دیوونه رو کسی نمیتونه اروم کنه جز کسی که دیوونش کرده..پروف بعدیشم سیاهه:)

نمیدونم علاقه داره یا نه:)))) ...بنظرت همینجوری پیام بدم چی میشه بگم وقت داری:)؟ وای میترسم...بعدش گفت اره چی بگم:)وای خداااا 🥲💔