2777
2789
عنوان

مشکل داداشم 😔😔😔

1002 بازدید | 32 پست

داداشم ۲۹ سالشه، واسه اش ۳ جا رفتیم خواستگاری و جواب منفی شنیدیم

تحصیلات داداشم فوق لیسانسه، به علاوه اینکه کارمند هم هست، کار آزاد هم کنارش انجام میده و بسنده نمیکنه به حقوق دولتی. خونه هم بابام یکی از خونه هامونو گذاشته براش که هر وقت ازدواج کرد بی خونه نباشه. منتهی چشم چپ داداشم یکم انحراف داره تا حالا دو بار عمل کرده و دکتر رفته ولی خوب نشده. چیکار کنیم؟😔😔😔

این دختر آخری دلیل رد کردن داداشم رو گفته چهره اش به دلم نمیشینه و داداشم سر این مسئله بدجور حالش خراب شده و افسرده شده و میگه به خاطر انحراف چشمم کسی به من جواب مثبت نمیده، و زن نمیخام اصلا  😔😔

من قبول دارم حق دارن که به دلشون نشینه ولی کاشکی یه جور دیگه میگفت که اینجوری حال یه بدبخت و خراب نکنه مثلا مثل اون دوتای اول میگفت قصد ازدواج ندارم و یکی شونم گفت کع کسه دیگه رو دوس داره و داداشم کنار اومد ولی این سومی اینجوری شد 🥺

الان چند وقته داداشم تو خودشه 😔😞

انحراف چشمش با دوبار عمل یکم بهتر شده و کمه 

دکترا هم هر جا رفتیم گفتن ازین بهتر نمیشه، چیکار کنیم 😔😔

من خیلی واسه داداشم گریه کردم و غصه خوردم. چون از بچگی منو دوس داشته و همیشه برام پول میده که خرج کنم واسه خودم

میدونم دلش خیلی میخواد ازدواج کنه ولی خب اینجوری شده 😔😔😔

نمیدونم چیکار کنم قبول کنه بازم بریم خواستگاری و چیکار کنیم که اینجوری نشه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انحراف مخفی داره؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

متاسفم برا دختره اخی دلم اتیش گرفت

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

خیلیا رو دیدم انحراف چشم دارن

زندگی عادی دارن

اگر شد از داداشت عکس بده

اگر نمیشه هم هیچی💕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دختر منم انحراف پنهان داره نمی‌دونم چیکار کنم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

ازدواج یه چیزیه باید قسمت بشه

ان‌شالله یه زنداداش عالی نصیبتون بشه

برای داداشتون هم بره یه مدت مشاوره

اعتماد به نفسشون پایینه به خاطر این مسئله

قرار هم نیست همه خواستگاری های اولشون جواب مثبت بشنون

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊