2777
2789
عنوان

مشکل داداشم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهرحال دختری که با همون ظاهر دوستش داره نسیبش میشه،دختر عمه من کلی خاستگار داشت در نهایت با کسی ازدواج کرد که به شدت میلنگه،ولی آقااا ،محترم،خیلی هم خوشبخته

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

واقعا بعضی از آدما رو درک نمیکنم چجوری ب خودشون اجازه میدن اینجوری حرف بزنن بنظر من ک داداشه شما باید خودش واسه ی خودش یکی و پیدا کنه از نظر من دوره ی ازدواج سنتی تموم شده 

قسمت اش پیدا بشه حل.طرف عین شرایط داداشت و عمل نکرده چشمش رو انحرافش بیشتر رفت ۱۵ سال کوچیکترم گرفت ولی خانواده اش ازنظر پول ضعیف بودن و مشکل دخترهم این بودکه بینیش خیلی خیلی  بزرگ بود بعد ازدواج بارداری اینا عمل کرد دختر

عزیز دلم چقد دخترا جدیدا به قیافه گیر میدن اینم بنده خدا دست خودش نیست که چشاش اینجوری شده ایشالا هرچی زود تر یه دختر خیلی خوب باهاش اوکی بشه دایی من۳۶سالشه هنوز زن نگرفته هیچ مشکلیم نداره 😐🤦🏻‍♀️

لایک‌کن😊💔

اسی یه پیشنهاد عالی 

قبل اینکه با داداشت برید خواستگاری یه عکس واضحش رو ببر و به دختره نشون بده ک اگه قراره ناامیدتون کنن نرید 

یکی از بستگان شوهرم مث برادر شما چشمش مشکلی داشت ک یه خانومی خوشش اومد بلاخره و ازدواج کردن 

بیشتر ازینکه نگران ظاهرش باشی دعا کن 

ک اگه خدا بخواد خوشگل ترین و بهترین دختر عروستون میشه 

خدابده شانس

خداخوشبختش کنه داداشتونو

ما۳خواهربودیم حسرت به دل موندیم یه انسان بیادخواستگاریمون بخدا یامعتادبودن یاعلاف یا لات بی سروپا یا بی خانواده خلاصه ...

اخرش دوتامون با بیکار ازدواج کردیم که هیچی نداشتن یکی هنوز ازدواج نکرده انقدرم دلش شکسته که عمرادیگه ازدواج کنه

چه پرمدعا بوده دختره

حالا ما وضع مالیمدن عالی هر۳فوق لیسانس قیافه ها عالیه هر۳تامون اپارتمان داریم...

منم یه مدت داشتم خیلی شدید بود دکترا گفتن باید چهار بار یا بیشتر عمل بشم ولی با یه بار حل شد،قبل از خاستگاری مشکلو بگین

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم

فقط چون پول میده خرج کنی واس خودت دوسش داری؟؟؟😐😐😐اگر بی پول بود خوبی دیگه نداشت بگی؟؟؟؟؟

برین خاستگاری یکی  از لحاظ ظاهری بهش بخوره خوب

دختر سالم شاید از رو بی پولی گول  پول برادرتو بخورکه اونحوری اصلا جالب نیست

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟ من واقعا حوصله ندارم بخام این زندگی این همسر این خانواده رو ترک کنم که بخام دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره ۳سال طول بکشه فرمان اون زندگی اون مرد اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره خاهر شوهر مادر شوهر بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم باشه.... بخام داخل خانواده همسر برا خودم جایگاهی درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس عمری وقتی واس این شوهر این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃 اینارو درست میکنم...با همین آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو معلوم نیست به تو چی میفته شاید بهترین دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا منتها..باید بدونی کدوم کی استفاده کنی که بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی مهره هاتو کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که صرف شناختن مهره های زندگیت کنی .....پس با همینا بازی کن.. _زندگی یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم