2777
2789
عنوان

در چ حالین؟😀

153 بازدید | 28 پست

من خودم بیمارستانم 

بی حال بی حال

انگار یکی با تبر زده وسط قلبم⁦☹️⁩

منتظر بابامم رفت دارو ها رو بیاره توی حیاط خیره شدم به آسمون...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بیمارستانی

متاسفانه به بلایی سر خودم آوردم یه جورایی خودکشی 

الآنم حالم بد بود به بابام گفتم بیارم بیمارستان سرم بزنم بیام به حال خودم

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

سر شب هوس شیرینی کردم دوتا خوردم حالم بده دهنم خشک  شده  احساس میکنم دارم میترکم شامم نتونستم بخورم 

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
ای بابا چه کاری بوده کردی با خودت دختر🥴

از خریتم بود دیگه 

اصلا دست خودم نبود چکار میکنم 

رو تختم همه خواب و من داغون 🥲💔

مثل منی 

اما به جای بیمارستان من الان باید سردخونه می‌بودم...

حیف مامانم نذاشت دست به کاری بزنم