منتظر بابامم رفت دارو ها رو بیاره توی حیاط خیره شدم به آسمون...
بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی♥️✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
تا ۶ماه پیش که ارمایش دادم خدارو شکر نداشتم به بعد رو نمیدونم😅
سلام 🙋♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
نمیدونم چن ماه پیش توهم داشتم که کبدم چرب شده چکاپ دادم خدارو شکر مشکلی نداشتم
سلام 🙋♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
من پدرم مریض شده و حالش هم اصلا توب نیست با اینکه اصلا اصلا برام پوری نکرده و همیشه آرزوی مرگش رو د ...
هر چی باشه پدری
پدر منم تا حدودی اذیتم میکرد با حرفاش
امروز که دیدم چقدر نگرانه و گریه میکنم از خودم بدم اومد
😅
بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی♥️✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
ان شاءالله که تنت همیشه سالم باشه ولی چند روز دیگه دوباره شیرینی بخور اگه قبلا عادی بودی ولی دوباره ...
ممنون عزیزم سلامت باشید ♥
هر چی باشه پدری پدر منم تا حدودی اذیتم میکرد با حرفاش امروز که دیدم چقدر نگرانه و گریه ...
ببین من نه ته بدیا رو به ما کرد و من همش نفرین کردمش
با اینکه پشیمون نیستم از نفرینم ولی الان تو این حال میبینم واقعا ی جوریم حتی گریه هم میکنم ولی دلم نمیگیره دعا کنم حالش خوب بشه شاید هروی این کامنتم رو ببینه بگه عجب سنگدل هستی ولی واقعا باهامون بد تا کرد
خودزنی فشارم افتاد سرم گیج رفت البته سطحی بود من کلا حال روحیم خوب نبود برای همین اینط ...
حالا خدارا شکر ک خوبی ولی خودزنی دفعه اولش ترس داره وچون ترست ریخته نکنه دوباره غفلت کنی،ادم ی وقتایی کم میاره ولی نباید ناامید بشی بخوای اینجوری خودتان راحت کنی ب خاطر پدر مادرت و هر کی دوست داری اینکار را ازت خواهش میکنم دیگه نکن