2777
2789
من اصلا تو فکرش نبودم داشتیم با دخترم مثل همیشه یه کیک درست میکردیم همسرم با دسته گل وارد شد دخترم ج ...

😂😂😂😂😂🙂🤣🤣🤣🤣 واییییی  خدا یاد یچی افتادم خدا بگم چیکارت نکنه از این قولا ک میخام برات بخرم و.... اینا عیب ندارع شوهر من سالگردمون یادش رفته بود من کیک درست کردم کادو و.... اینا باهم رفتیم دکتر آخه هفته قبلش چپ کردیم تو اتوبان کمرم آسیب دید بعد با اون حال چقد تدارک دیدم وقتی دید ک سوپرایز شده غش غش می‌خندید میگف وای مگ امروز 26مه بعد شبش رفتیم بیرون منو گزاشت باغشون گفت میرم بیرون میام منم گفتم رفت کادو بخرع حتما وقتی اومد گفت برات گوشواره خریدم رنگشو دادم زرد کنه سفید بود منم مهم نبود برام کلیم دعواش کردم این چ کاریه و لازم نیس و.... هنوز من رنگ گوشواره رو ندیدم🤣🤣🤣 با گذشت یک ماه 

هنوز یکسال نشده که نامزد کردیم دو ماه دیگه میشه یک سال.. دختر عمو پسرعموییم قبل این جریانات هیچکس بر ...

عزیزدلم من نمیخام دلتو خالی کنم اما مهم کادو  آنچنانی و.... نیس احترام و ب یاد بودنه شاید اول زندگیتونه دس و بالش خالیه اما کسی ک ازدواج می‌کنه باید بدونه ک تولد و روز زن و مراسمات آداب و رسوم داره حتما با ی مشاور صحبت کن مگ ت دل نداری بعدم چند سال دیگ برات عقده میشه حسرت میشه ... حداقل ی شاخه گل با ی شال یا ی عطر یا ی لاک اینا گ هزینه خاصی ندارع اونم تو شرایط قشنگی ک دیگ تکرار نمیشع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره رنگهای خوبی داشت ،ممنونم ان شاالله خوشبخت بشین دقیقا منم احتمالا شاید رفتم یدونه دیگه از ی رنگه ...

خخخخخ فداتشم عزیزم همچنین شما بسلامتی مبارک باشع پیشاپیش 

خخخخخ فداتشم عزیزم همچنین شما بسلامتی مبارک باشع پیشاپیش 

ممنونم❤⚘🌹

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
😂😂😂😂😂🙂🤣🤣🤣🤣 واییییی  خدا یاد یچی افتادم خدا بگم چیکارت نکنه از این قولا ک میخام برات ب ...

😂😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزدلم من نمیخام دلتو خالی کنم اما مهم کادو  آنچنانی و.... نیس احترام و ب یاد بودنه شاید ...

عزیزم ممنون 💚

اما همشو خانواده برام جبران میکنن کم نمیذارن هیچ چیزی تا بحال برام حسرت نشده😍💚

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
بی انصاف ایشون همیشه میگیره

اره همسرم‌میگیره همه‌مناسبتارو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
 بخر حتی شده چیز کوچیک اگ اونم خرید ادامه بده نخریدم ک ت تلاشتو کردی و دیگ نخر

ما نزدیک ۹ساله باهمیم.فقط سال اول ازدواج براش ساعت خریدم.اون‌کلا مناسبتارو میخره حتی اگه بگم‌نخر بازم‌میگیره.من اما چون تو خانوادمون مناسبتا مرسوم‌نیست نمیگیرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😂😂😂😂😂😂 بنده خدا باباها توقع ایم ندارن ولی من دو ساله نامزدم دوسالشم روز مرد برام گل و کادو خری ...

چه شوهر خوبی داری بجای اینکه تو گل بدی اون میده😂😂😝

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

الهی عزیزدلم  چشام پر اشک شد خدا رحمتش کنه، مهربونم ی فاتحه هم خوندم الان با ده تا صلوات ...

ممنون از محبتت ...منم برلی امواتت صلوات فرستادم 

دلتون بی غم لبت همیشه خندون ان شالله 

سایه پدرجان مستدام 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!