2777
2789
🫂😂😂😂😂😂😂😂 آخ خدااا حالا ت هم نخر پس 

🤪🤪🤪🤪🤪دیدی چقد پررو هست نمیخرم بابا

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچوقت نمیخره ولی نمیدونم چ مرگمه نمیتونم براش نخرم کل مناسبتا میخرم ولی اون هیچ از خودم بدم م ...

پسرخاله های من ولنتاین ،سالگرد عقد سالگرد ازدواج ،تولد 

همه رو مراسم دارن خانوادگی کادو کیک و ...

ماگ خریدم ولنتاین بدم دیدین پاک کنین

عهههه چ قشنگع ساده هم هست مبارکت باشه عزیزدلم منم ماگ حرارتی خریدم برا سالگردمون در کنار ماگ کلیم وسایل بهداشتی کرم پا و دست و آبرسان و ژل اصلاح و... خریدم ی هفته قبل سالگردمون چپ کردیم رابط روحیش واقعا خوب نبود یادش رفته بود همسرم با اینکه محاله چیزی یادش بره خودمم کیک درست کردم بقدری خوشحال شد ک نگوووو 

هیچی.مناسبتا هیچی‌نمیگیرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

روز زن اینهمه خانوما تاپیک زدن آخر خیلیا ناراحت شدن و هیچی هم نگرفتن که هیچ دعوا هم کردن 

الانم میخان انتقام بگیرن 🤪😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

هنوز یکسال نشده نامزد کردیم تولدم هیچی نگرفت. روز زن هم هیچی نگرفت. کوفت میگیرم براش

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱