2777
2789
بابا شالی یه بار بعد سال اول ازدواجمون یه گردنبند طلا گرون‌خرید ۱۰ سال پیش ۲۲۰۰ میگفت همینو سالی ۱۰۰ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای نامزد منم یبار قهر کردم باهاش رفت برام ی نیم ست خرید داد ب داداش کوچیکم ک بده ب من هر وقت یچی میشه در میاره از میگ اینم کادو 😂😂😂  انقد اونو گردنم و گوشم انداخته در آورده ک نگوو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای نامزد منم یبار قهر کردم باهاش رفت برام ی نیم ست خرید داد ب داداش کوچیکم ک بده ...

من یه هفته قهر کردم

فایده نداشت

اخرش دعوامون شد

گف مگر عقده ی کادو داری🤣

البته من سرکادو قهر نکردم مشکلم چیز دیگه بود

خوذش اینطور فک کرد

من امسال براشوهرم هیچی نمیخرم، اونم برا من نخرید حالا از حق نگذریم پول نداشت اما حتی یه تبریک ساده ه ...

آخی عزیزدلم در جواب همسرت بگم بزار پای بی پولیش و شاید خجالت کشیده حتی تبریک بگه چبدونم اینا همه بهونس اما شما جنبه خوبشو ببین ولی براش ی چیزی بخر خجالتش برا خودش

برا پدر خدابیامرزتم من الان فاتحه فرستادم روحش قرین رحمت باشه عزیزدلم🥺🙏🦋 نون پنیر سبزی و یا یچی درست کن برو تو سطح شهر بده  کودک کاری فقیری  معتادی کارتن خوابی چیزی مطمن باش ثوابش از خیرات ب همسایه و.... بیشتره  

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای نامزد منم یبار قهر کردم باهاش رفت برام ی نیم ست خرید داد ب داداش کوچیکم ک بده ...

🤣🤣🤣🤣🤣البته ما اون گردنبند رو فروختیم😑

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

یه پارچه ترمه وکیک وشاخه گل وپیراهن وشلوار وتسبیح وساعتش روی یه سنگ سرد باسکوتی وصف نشدنی در ارامگاه ...

الهی عزیزدلم  چشام پر اشک شد خدا رحمتش کنه، مهربونم ی فاتحه هم خوندم الان با ده تا صلوات ، چ خوب کردی منم نیت دارم ی چیزی خیرات کنم امسال ب نیت همه پدرایی ک زیر خاکن و دختری ندارن حالا شاید نون پنیر سبزی بدم شایدم الویه

✨✨✨ براش ست کیف چرم و کمربند و... گرفتم اما ساعت نخریدم ساعت داره ولی ی باکس خوب با ی کیف جا کارتی هم گزینه خوبیه ممنونم عزیزم

آخی عزیزدلم در جواب همسرت بگم بزار پای بی پولیش و شاید خجالت کشیده حتی تبریک بگه چبدونم اینا ه ...

آرره عزیزم درست میگی پارسال یه جعبه دونات گرفتم بردم دادم یه هیئت گفتم بده به بچه ها یه سالم یه تنور نون رایگان گفتم بدن به مردم

یه وقتایی هم بستنی میخرم تو مغازه میزارم میگم هر بچه ای اومد خرید یدونه بهش بده

ممنونم بابت فاتحه لطف کردی

اما برا شوهرم واقعا هیچی نمیخرم، مدتیه خیلی اذیتم کرده، پارسال کیک درست کردم آخه کارم قنادیه، گل و بادکنک و اینا واسه یه جشن دو نفره برا سالگرد ازدواجمون، به کیک که لب نزد تشکر هم نکرد گفتم برو لباس بپوش عکس بگیریم گفت نمیتونم

همیشه میزنه تو ذوقم بعدشم دیگه خیلی ازش دلسردم

یک ساله بیکاره و به نظرم نمیاد که تلاشی بکنه

از مرد بودن خسته ام همینطور که روز زن خودم برای خودم کادو خریدم، روز مرد هم خودم برای خودم میخرم که مثل یه مرد پای زندگیم ایستادم و هیچ کس نمیبینه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
من باورت نشه شاید اصلا خیلی وقته نیسم تو سایت تو گوگل بعضی تاپیکارو می‌دیدم ک چی گرفتین و..... ولی و ...

من اصلا تو فکرش نبودم داشتیم با دخترم مثل همیشه یه کیک درست میکردیم همسرم با دسته گل وارد شد دخترم جیغ زد مامان بابا گل خریده 

همسرم گفت چرا لو دادی میذاشتی مامانت غافلگیر بشه 😂😂

بعدشم گفت میخام برات یه گوشواره بگیرم که فکر کنم یادش رفته 😂😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چقدر عالی😍😍😍 من دیروز رفتم پلاسکو چشمم خورد بهش گفتم بگیرم به مناسبت ولنتاین 🤣

وای منم همینجوریم ی چیو برای ی مناسبتی از چند ماه قبل میخرم میترسم همون موقع بی پول شم

چیزی نمیخرم براش چون برام مرد خوبی نیس این مدت خیلی اذیتم کرده مرررررد فقط بابام.براش کروات میخرم دو ...

خدا پدر گلتو حفظ کنه برات 

شوهرتم ب راه راست هدایت کنه واقعا... مرد بد آدمو داغون می‌کنه زنو می‌کشه اونم روزی صدبار 🥺🙁

هنوز یکسال نشده نامزد کردیم تولدم هیچی نگرفت. روز زن هم هیچی نگرفت. کوفت میگیرم براش

یاااااااااا خدااااا شوخی نکن دختر مگ میشه ؟ یک ساله بعد چیزی نگرف؟؟ اذیت نکن 

عکسشو بفرس اگ داری زیرپوشم گزینه خوبیه 

بفرما،چون توو تنشه نتونستم عکسشو بفرستم ماله این طوسیه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)