2777
2789
شاهین صمدپور با یکی مصاحبه کرده بود از پدرش حامله شده ببین کجاهاااا ک نرفتیم ما این ک چیزی نیس

دقیقا مانم یه دختر تو مدرسمون بود بنده خدا میگفت بابام بهم تجاوز میکنه هیچکی باور نمیکرد حتی یبار مدیرمون کلی دعوا و تحقیرش کرد گفت این دروغاچیه پیش دانش اموزا میگی ...تا اخر خودکشی کرد بدبخت مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار شوهرم سرکار بود مادر شوهرم میخواست بره بیرون من اصرار کردم گفتم زنیکه حالا الان نرو بیرون گفت نه باید برم کار دارم پدرشوهرمم خواب بود منم چون حس شیشمم قویه تو آشپزخونه بودم گوشیمو گذاشتم رو ضبط صدا دیدم پدرشوهرم از تخت بلند شد صدام زد رفتم پیشش داشت الکی از شوهرم حرف میزد هی بغلم میکرد می‌گفت بیا بغلم بخواب منم خودمو سفت میکردم میگفتم چایی گذاشتم برم چایی رو حاضر کنم اونم همش میگفت جان جان فقط خدا خواست صداشو ضبط کنم خداروشکر شوهرم زود اومد بعدش با یه روانشناس صحبت کردم گفت قضیه رو به شوهرت بگو که اگه نگی اگه یه چیزی ببینه تورو مقصر می‌دونه نه باباشو

😐😐😐خدایی معلومه زاییده ذهنته این حرفا  آخه کدوم بیناموسی سینه عروسشو میماله  بعد شمام ...

منم از اطرافیانم شنیدم از این چیزا

تو اگه نشنیدی دلیل بر نبودن این اتفاق ها نیست بدون که هنوز تقش درنیومده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! جنگ بود و عشق، عشق بود و جنگ ، تضادی به نام تفنگ بود و عشق🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🚫 در خواست دوستی ندید قبول نمی کنم🚫

عزیزم اینجور چیزا زیاده شما نشنیدی ما خیلی شنیدیم.....دنیا خیلی خرابه

دنیا خراب نیست ادما خرابن

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..

منم جایی کار میکردم بابای صابکارم هی بهم پیام میداد و زنگ میزد(شمارمو داشتن چون از بچشون نگهداری میکردم)یروز پیام داد سایزت چنده چمدلی دوس داری چه رنگی بهت میاد،برات لباس بخرم منم به همسرم و صابکارم گفتم و ازاونجا بیرون اومدم

حس بدی ک بهم داد هیچوقت یادم نمیره

جای پدربزرگم بود خدانشناس

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

خانوما خیلی مراقب فرزنداتون باشین دختر و پسر فرق نداره یه تجاوز در حد لمس بدن هم آیندشون رو تباه می کنه بهشون راجع به اندام خصوصی آموزش بدید

خدایا هوامو داشته باش💚

من ..

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁
داماد ما اینجوری بود با من منم یبار لو دادمش وجود داره باور کن اسی رو درک میکنم

داماد و برادرشوهر و اینارو منم شنیدم ولی نه پدرشوهر که سن سگ پیرو داره 

بعدشم تو خودت خانومی مثل من 

پدرشوهرت برفرص دست بزنه به سینت هیچی نمیگی؟

مگه میشه 

😂😂شوهرتو الان لک لک ها اوردن؟

احتمال زیاد😐🤣

پدرشوهرم حتما جوونیاش شیطون بوده ولی الان خیلی نرم و لطیفه😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

هرچی زودتر شوهرتو درجریان بذار ولی قبلش بنطرم اخطارجدی ب ایشون بدین..وضعیت بدیه خدا کمکتون کنه 

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز