2777
2789

آنقدر احمقم اولا خودمو میزدم به اون راه فکر میکردم چون یه دونه پسر داره جوگیر شده داره محبتشو اینجوری نشون میده که با چند نفر صحبت کردم مشاوره گرفتم فهمیدم مریض جنسیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آنقدر احمقم اولا خودمو میزدم به اون راه فکر میکردم چون یه دونه پسر داره جوگیر شده داره محبتشو اینجور ...

تعجبی نداره این روزا پیرمردا از جوونا بدتر شدن نمیدونم بفکر مردنشون نیستن ماجرا چیه دوپینگی چیزیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

از وقتی نامزد شدیم جای شوهرم میومد دنبالم خریدا با خودش بود دایم شوهرمو از من دور میکرد خودشو نزدیک میکرد همش قایمکی زنگ میزد می‌گفت بیا خونمون من میگفتم بذار به شوهرم بگم می‌گفت با اون کار نداشته باش من میگم بیا بهش میگفتم بابا یه بار بذار زنت زنگ بزنه بگه بیام خونتون مادرشوهر و چشم دیدنمو نداشت 

مگه دااااااریم

انشاالله که هیچوقت نبینیم...خیلی حس بدیه...ولی اینقدم خوش خیال نباش نصبت به ادمای اطرافت مخصوصا اگه بچه داری مواظبش باش متجاوزا ازار دهنده ها نود درصد از نزدیک ترین افراد خانواده هستن

خب دس درازی کرد؟؟

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

تو ماشین میشستم موقع حرف زدن روند پامو می‌مالید از عمد دستشو میزد به سینه هام میخواست صورتمو بوس کنه نزدیکترین جا به لبو بوس میکرد میرفتم خونشون می‌خوابیدم میومد بالاسرم نگام میکرد حالا خداروشکر خوابم سبکه سریع بلند میشدم یه بار صبح پا شدم دیدم ببخشید دستش اونجاشه

احتمالا ادمای اطرافت خیلی خوبن و از دنیا بی خبری...من دیدم ادمی که پدرش بش تجاوز کرده یا تو مدرسمون ...

شاهین صمدپور با یکی مصاحبه کرده بود از پدرش حامله شده ببین کجاهاااا ک نرفتیم ما این ک چیزی نیس

تو چیزی نمگفی ب سینت دس میزد؟

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز