2777
2789
عنوان

ترس نبودنش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 85 پست
راستی مادر منم سنی نداره تنهاشده الان بچه تو خونه هم نداره از خدا گله دارم چرا اینقد زود بابامو برد! ...

مثل مادر من نه بابام وضعش خوب بود الهی شکر نیازی به ما نداره  یه دوهفته پیش منه برمیگرده خونش باز ،خیلی حالم بد بود اومد یه کم آروم شم😭که تنها دیدمش بدتر شدم ،مامان منم تنهاس همه ازدواج کردیم من اصفهانم اصالتا کوردیم 

بابای منم میگفته سرمعدم میسوزه!!! مطمین بوده معدشه و قرص میخورده شب یهو دستش دردمیگیره تامیاد خونه ت ...

نه بخدا یعنی از8صبح تا دقیقا 11و47دقیقه دکتربود تااومد باهام حرف زد بعدش دیگه تموم😭عمردست خداست اصلا دکتر گفته بود معده شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خدا ب بعضیا بیشتر رنج و غصه میده هعی

چی بگم یکی خانواده اش ازش خسته شدن سالهای سال تو رختخوابه زندگیش نباتیه اما بازم زنده اس تا 100سال یکی هم مثل پدر من وشما صحیح وسالم ناگهانی وقتی خیلیم سنی ندارن ازدنیا میرن چی بگم چه حکمتی داره نمی‌دونم راضیم به رضای خدا

شوهرم میگه عمرت طولانی باشه میگم چییی میگی من بیزارم ازااین دنیا هرشب گریه میکنم من عمر صدساله نمیخا ...

منم عمرزیاد نمی‌خوام به خدا بااینکه شوهرم ازهرلحاظ خوبه اما باز دیگه بعد بابام دلم دنیارونمیخواد هیچی خوشحالم نمیکنه همه اش استرس دارم ودلشوره

خدا بیامرزشون ازقبلش مریضی داشتن؟چرا سکته کردن

قریونت .نه عزیزم شب قبلش مامانم میگه دست چپش درد گرفته بود یه مسکن خورده بود صبح دیگه بیدار نشده بود 😭یه ماه نبود خونه خریده بودن بعد از کلی مستأجری 😭

نه بخدا یعنی از8صبح تا دقیقا 11و47دقیقه دکتربود تااومد باهام حرف زد بعدش دیگه تموم😭عمردست خداست اصل ...

ای بابا من از اون روز بخدا هزار بار خودم فحششششش دادم ک کم کاری کردم الان میفهمم بعضی چیزا دست ماادما نیست! ی چیز عجیب ک بابام یک یا دوماه قبل رفتنش خیلی از مردن و اون دنیا میگفت یبارم گفت ب نظرت اون روز میاد ک بچتو ببینم 😭😭😭😭😭😭😭😭من حرفاش جدی نگرفتمممم

....
منم عمرزیاد نمی‌خوام به خدا بااینکه شوهرم ازهرلحاظ خوبه اما باز دیگه بعد بابام دلم دنیارونمیخواد هیچ ...

من ک تازه خونه دارشدم بچه ندارم کلی هدف و برنامه داشتم درکنار پدرم و ... الان حالم گرفتس بیزارشدم ازاین دنیا ولی جلو مادرم تحمل میکنم چون جوش میزنه وقتی خانواده هارو میبینم ک بابادارن حسودی میکنم

....
قریونت .نه عزیزم شب قبلش مامانم میگه دست چپش درد گرفته بود یه مسکن خورده بود صبح دیگه بیدار نشده بود ...

بابای منم دستش درد میکرده جدی نگرفته!!اخ چ سخته ...بابای منم لباسشویی و مبل و فرش و یخچال تازه خریدن عمرش تموم شد نشد استفاده کنه😭😭😭😭

....
ای بابا من از اون روز بخدا هزار بار خودم فحششششش دادم ک کم کاری کردم الان میفهمم بعضی چیزا دست ماادم ...

واقعا سخته 😭😭😭😭کاش حداقل یه بار دیگه میشد ببینیمشون بغلشون کنیم بگیم چقدر قدرشونو میدونستیم😭😭اما حیف دیگه برنمی‌گردن بله عمر دست خداست تا خدا نخواد یه برگم از درخت نمیفته چه برسه جون آدمیزاد 

بابای منم دستش درد میکرده جدی نگرفته!!اخ چ سخته ...بابای منم لباسشویی و مبل و فرش و یخچال تازه خریدن ...

وای 😭😭😭بابای منم یه 1ماهی میشد که خونشونو دادن ازاول بسازن 5طبقه کلی ذوق زندگی داشت بمیرررررم 

من هنو خابشو ندیدم 😥

میبینی نگران نباش منم اوایل نمیدیدم بابام 19آبان روز تولد خواهرم ایست قلبی کرد 24ابان ازدنیا رفتن من چند هفته پیش خواب دیدم یه جایی هستن که مطمئنم همانندشو هیچ جایی ندیدم بهشت بود بخدا یه خونه ی خوشگل داشت عجیب حالمو بهتر کرد اما به هرحال روز نیست که قاب عکسشو نبوسم نگاش نکنم باهاش حرف نزنم وباصدای بلند اشک نریزم مگه ازیاد می‌ره نه عزیز دلمون بودن

واقعا سخته 😭😭😭😭کاش حداقل یه بار دیگه میشد ببینیمشون بغلشون کنیم بگیم چقدر قدرشونو میدونستیم😭😭ا ...

واقعا نامردیه اون دنیا نبینمش باهاش زندگی نکنم دیگه چ امیدی دارم خدا ظالم نیست ماهم میبینیمشون امید بخدا

....
میبینی نگران نباش منم اوایل نمیدیدم بابام 19آبان روز تولد خواهرم ایست قلبی کرد 24ابان ازدنیا رفتن من ...

منم تاوقتی زنده بود بهش نگفتم دوستت دارم میدونی خجالت میکشیدم بغلش کنم و بوسش کنم 😔بابات مگه همونجا ک ایست قلبی کردن فوت نکردن،؟۵روز بعدش فوت شدن؟

....