2777
2789
عنوان

ترس نبودنش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭بابای منم معده اش بود شب قبل حالش بد شده بود احوالشو گرفتم گفت سر دلم میسوزه سبزی خوردن اذیت ...

خب کلینیک نفهمیده از قلبه؟؟ بعد کلینیک میان خونه و ایست قلبی کردن؟ وقتی میگفته سرمعدم میسوزه معذش بوده یا قلبش؟

....
گوشی پدرم و وسایلش دست خطش همه جاهست ب نظرت ی روز ماهم بریم  باباهامون میبینیم😭؟

انشالله که عمرطولانی وباعزت داشته باشی به نظرم ماهم یه روز میریم پیششون😭

هرچن وقت یبار میرفتی خونه بابات

من هردوسه ماه یه بار ولی پدرومادرم هروقت دلم تنگ میشد میومدن😭😭😭😭ولی الان مامانم پیشمه بااتوبوس اومده بمیرم که تنها شده

خب کلینیک نفهمیده از قلبه؟؟ بعد کلینیک میان خونه و ایست قلبی کردن؟ وقتی میگفته سرمعدم میسوزه معذش بو ...

نه اصلا دکتر نفهمیده بود نوار قلبش سالم بوده حتی چند ساعتم نگهش داشتن از شب قبل سرمعده اش میسوخته😭تا رسید خونه بعد کلینیک تموم شد همه چی

انشالله که عمرطولانی وباعزت داشته باشی به نظرم ماهم یه روز میریم پیششون😭

ن بخدا قسم من اصن عمر طولانی نمیخام یعنی دق میکنم بخام ی عمرررر بدون عزیزام زندگی کنم الانم زندگیم انکار نابود شدس ماخوشبخت بودیم ی خانواده بدون مشکل ولی ازهم پاشید

....
من هردوسه ماه یه بار ولی پدرومادرم هروقت دلم تنگ میشد میومدن😭😭😭😭ولی الان مامانم پیشمه بااتوبوس ا ...

راستی مادر منم سنی نداره تنهاشده الان بچه تو خونه هم نداره از خدا گله دارم چرا اینقد زود بابامو برد! مادرت باشمازندگی میکنه؟

....
نه اصلا دکتر نفهمیده بود نوار قلبش سالم بوده حتی چند ساعتم نگهش داشتن از شب قبل سرمعده اش میسوخته😭ت ...

بابای منم میگفته سرمعدم میسوزه!!! مطمین بوده معدشه و قرص میخورده شب یهو دستش دردمیگیره تامیاد خونه تموم میکنه من همش میگفتم کاااش فلان میکردم کاش دکتر میرفت و..ولی وقتی دیدم پدرشما دکترهم رفته!بازم خدابردش فهمیدم خدا نخاد کسیو نگه نمیداره و میبره 

....
ن بخدا قسم من اصن عمر طولانی نمیخام یعنی دق میکنم بخام ی عمرررر بدون عزیزام زندگی کنم الانم زندگیم ا ...

منم بخدا ولی خب چه میشه کرد باید تازمونی که وقتش برسه بمونیم وزندگی کنیم ماهم خوشبخت بودیم 😭😭😭