2777
2789
عنوان

ترس نبودنش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 85 پست
واقعا سخته سخت...ولی اینو بدون پدرت هم الان متوجه حالات شما هست و ناراحته که شما ها چرا ناراحتین&nbs ...

بله خانواده ما مذهبی هستن خیلی قرآن میخونم نماز میخونم پدرم نماز قضا نداشتن اما ما میگیم نکنه بچگی سن تکلیف رسیده سهل انگاری کرده باشه مثلا من نماز قضای مغرب وعشاشون رو میخونم قرآن مدام میخونم فاتحه وخیرات میدم اما نمیدونی به چه چیزایی فکرنمیکنم حس میکنم خیلی ایمانم ضعیفه خودمو باختم ازخودم بدم میاد،بله عزیزم تمام قسمت های برنامه رو دیدم

بله خانواده ما مذهبی هستن خیلی قرآن میخونم نماز میخونم پدرم نماز قضا نداشتن اما ما میگیم نکنه بچگی س ...

خداروشکر که به فکر هستین...عزیزم طبیعیه در حال انکار و چانه زنی هستی 

ایمانتو تضعیف نکن شما که آدم مذهبی هستی مقصد انسان همین بوده و هست 

شاید منم خدایی نکرده الان جای شما نیستم و نتونم حالتو درک کنم 

ولی خودم بچه ی ۷ ماهه باردار بودم از دست دادم که داغش خیلی واسم سخت گذشت 

ولی وقتی پذیرفتم دیدم خدا چقدر از دل این داغ منو پرورش داد ایمانمو قوی کرد آرامش عجیبی به دلم انداخته 

یکم دیگه خودتو سرگرم یه کار کن یه سرگرمی که وقتت انقدر باهاش پر بشه که ذهنت درگیر اون باشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر که به فکر هستین...عزیزم طبیعیه در حال انکار و چانه زنی هستی  ایمانتو تضعیف نکن شما که ...

آخی عزیز دلم واقعا داغ فرزند سخته خدا به دلت آرامش بده و با اومدن یه کوچولوی دوست داشتنی وسالم حال دلت خوب بشه،انشالله، دقیقا،گاهی باخودم میگم اینا همه اش امتحانِ، پدرم جایی نرفته که من دیگه نبینیمش به زودی زود میرم پیشش ممنونم عزیزم از حرفات خیلی خوب بودن چشم سعی میکنم 😔 انشالله خدا حافظ شماو عزیزانتون باشه 

اتفاقا ماهم هی میگیم الان تو همین چند روز 2نفر بخاطر ایست قلبی ازنزدیکامون فوت کردن،بخدا آدم میمونه ...

اره منم دیدم همسایمون جوون!الکی ایست قلبی کرد مرد! منم میگم ب خانوادم از واکسنه!میگن اگ اینجور بود ک خییییلیا یاهمه باید می مردن من مخالف بودم بابام و..واکسن بزنه همه هم مردا ایست قلبی میکنن🥲بابای من دو دوز زد اجبارش کردن من هی میگفتم بهش این واکسنا اشغاله نمیدونم وااا

....
من سی سالمه هنو ارزو داشت بچمو ببینه ک ندیدددد باز خوبه بابات نوه هاش دید من چ بگم

مطمئن باش ،همیشه حواسش بهتون هست ازون بالا چشم خیرش به زندگیتون باشه سایه ی مامان عزیزت روسرتون باشه انشالله

راستی عزیزم باباتون خدابیامرز چه واکسنی زدن

بابام دو دوز سینوفارم زده بشدت مخالف بودم از سرکارمجبورش کردن ولی این اخریا ب همه از مردن میگفته ب یکی گفته من امسال رد نمیکنم چرا اخه این حرفارو میزده

....