2777
2789
عنوان

ترس نبودنش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 85 پست
منم تاوقتی زنده بود بهش نگفتم دوستت دارم میدونی خجالت میکشیدم بغلش کنم و بوسش کنم 😔بابات مگه همونجا ...

😔خدارحمتش کنه عزیز دلم نه ایست قلبی کرد بعد فوری می‌رسوننش بیمارستان اونجا بهش 45دقیقه شوک میزنن میگن قلبش برمیگرده ولی چون احیاش زمان برده رگهای مغزش فلج شدن هوشیاریشون 3بود دیگه درواقع بادستگاه نفس می‌کشید بعد 6روزم که کلا همه چیش ازکار افتاد به مامانم میگن اعضاشو اهدا کن ولی خب عمو هام دلشون نیومد وما خیلی امید داشتیم برگرده که نشد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقدد شما تلاش کردید برش گردونید ولی خدا نخاست

خیلی زیاد تموم فامیل تلاش کردن نه فقط ما برای همه خیلی عزیز بود یه دکتر معروف  شهرمون رو از دم در فرودگاه آوردیم بالاسرش آمبولانس گرفتیم بابیمارستان تهران هماهنگ کردیم جابه جاش کنیم نشد که نشد عمرش به دنیا نبود دردش بجووووونم😭😭😭😭

خدا بهت صبر بده عزیزم

داغ عزیز خیلی خیلی طاقت فرساست ولی زندگی ادامه داره و مرگ حقه دیر یا زودش دست خداست

سوگ ۵مرحله داره :انکار،خشم،چانه زنی،افسردگی،پذیرش و تا ۶ماه طول میکشه 

سوگواری کن برای پدرت بذار مراحلش رد بشه و وقتی به پذیرش میرسی ی ذره آروم میشی ولی تا آخرعمرحسرت نبودنش آزارت میده🖤

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا بهت صبر بده عزیزم داغ عزیز خیلی خیلی طاقت فرساست ولی زندگی ادامه داره و مرگ حقه دیر یا زودش دست ...

ممنونم عزیزم،بخدا خیلی حالم بد اصلا نمیتونم باور کنم که دیگه ندارمش روزی چند بار گریه میکنم انگار زندگی بی معنا شده😭😭😭😭

ممنونم عزیزم،بخدا خیلی حالم بد اصلا نمیتونم باور کنم که دیگه ندارمش روزی چند بار گریه میکنم انگار زن ...

واقعا سخته سخت...ولی اینو بدون پدرت هم الان متوجه حالات شما هست و ناراحته که شما ها چرا ناراحتین 

حتما واسش قران بخونه خیرات بده سعی کن با قران خوندن خودتو آروم کنی الان پدر شما از هر زمان دیکه ای بیشتر به کمکتون احتیاج داره تا میتونی خیرات کن واسش 

اینو بدون که عمر درازو با عزتی داشته باشی ولی کی تو این دنیا میمونه هممون یک روز میریم 

پدر شما و بقیه ی اموات جای حقو گرفتن و به منزل ابدیت رسیدن 

هدف و مقصد همه ی ما اونجاست این روال زندگیه 

به این چیزا فکرکن

روح پدرتون شاد باشه 

نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی ی مورد برنامه زندگی پس از زندگی تعریف میکرد که فلانی فوت شده بود رفتم دیدم بالای قبرش مونده و ناراحته بهم گفت برگشتی اون دنیا به خانوادم بگو صدای گریه و زاریشون منو اذیت میکنه باعث میشه من ازشون دور بشم بگو واسم قران بخونن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
موندم ایست قلبی بخاطرچیه اینقدم زیادشده! پیمونه عمر پربشه هیچی جلوش نمیتونه بگیره

اتفاقا ماهم هی میگیم الان تو همین چند روز 2نفر بخاطر ایست قلبی ازنزدیکامون فوت کردن،بخدا آدم میمونه زنعموم می‌گفت یه آقایی تو صف نونوایی سفرشو درآورده نونشو خنک کرده گذاشته تو سفره یهویی افتاده می‌گفت تا آمبولانس اومد تموم کرده بود بخاطر ایست قلبی می‌گفت زنگ زدن خانوادش  گفتن 2روز رفته تو 60سال من حس میکنم واسه واکس کروناس ؟به نظرت ربطی داره !؟