geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 عنوان خانومایی ک باسنشون بزرگ شده🥲 11696 بازدید | 18 پست چه راهکاری دارین باسنمو سفت و یکم بزرگ کنم 🥺بعد زایمانم افتاده شده و کوچیک هیکلمو بهم ریخته اصلا تناسب ندارم از طرفی بالاتنم داره چاق میشه خیلی حالم بده اعتماد ب نفسمو گرفته 1401/10/29 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21089 ورزش کن بزن گوگل میاره دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
پیشولیی عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 باسن رو نمیدونم ولی ران پا اگر میخای بزرگ بشه خیلی از نون استفاده کنین من یه مدت نون زیاد مصرف کردم ران پام خیلیم بزرگ شد ولی باسن رو نمیدونم! بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 باسن رو نمیدونم ولی ران پا اگر میخای بزرگ بشه خیلی از نون استفاده کنین من یه مدت نون زیاد مصرف کردم ... وای من شکمم بزرگ میشه لعنتی
geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 اصولی ورزش کن باشگاه برو باشگاه خصوصی رفتم بهم رژیم داد همون رژیم ببخشید رید ب هیکلم شما نتیجه گرفتین
پیشولیی عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 وای من شکمم بزرگ میشه لعنتی عه!من شکمم بزرگ نمیشه ولی ران پام بخاطر مصرف زیاد نون بزرگ شد الان کنترلش کردم!فک کروم برا همه همینه😶😅 بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
yasnaiiiiiiii عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2332 وای من شکمم بزرگ میشه لعنتی ورزش خیلی خوبه ک خیلی ب باسن فرم میده ،چهار دست و پا شو بعد پاتو ب سمت عقب بیار بالااین حرکت خیلی خالیه گرد و قشنگ میکنه
1988parisam عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 243 باسن بیشتر ژنتیکیه سایزش بعدش هم مصرف پروتئین همراه انواع حرکات اسکات ک نتیجه خوبی میده Allah De Ve Sus🙂
geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 عه!من شکمم بزرگ نمیشه ولی ران پام بخاطر مصرف زیاد نون بزرگ شد الان کنترلش کردم!فک کروم برا همه همینه ... ن من هرچی بخورم میره تو شکمم و سینه هام ولی پاهام دستام خوبه خوش فرمه فقط مشکلم شکم پهلو و باسنی ک فس شدههر لباسی بخوام بپوشم بخوام باسنم دورشو خط میکشم
geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 ورزش خیلی خوبه ک خیلی ب باسن فرم میده ،چهار دست و پا شو بعد پاتو ب سمت عقب بیار بالا این حرک ... پاهامو لاغر نکنه ی وقت
geranam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1601 باسن بیشتر ژنتیکیه سایزش بعدش هم مصرف پروتئین همراه انواع حرکات اسکات ک نتیجه خوبی میده حالا من نمیخوام سایزش زیاد بشه میخوام سفت بشه و افتادگی نداشته باشه بنظرت میشه؟ انقد حسودی میکنم ب کسایی ک باسنشون خوش فرمه
پیشولیی عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 ن من هرچی بخورم میره تو شکمم و سینه هام ولی پاهام دستام خوبه خوش فرمه فقط مشکلم شکم پهلو و با ... حرکات ورزشی خوب هستن ولی خب طول میکشه تا به نتیجه برسییه مدت یکی از دوستام راجب یه ورزشی بهاسم فیتنس حرف میزد میگف واسه تناسب اندام هس اگر بتونی انجام بدی خوبه بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com