2777
2789
عنوان

خیلی دلم میشکنه ازحرفای مامانم

379 بازدید | 29 پست

الان با۲بچه پیش هرکس هرحرفی بهم میگ،میگ خفه شو،دلم میگیره،اززندگی باشوهرمم خیری نمیبینم اینجام میام ازاجبارب بچه هام گیرمیده،ب خودم گیرمیده،هرحرفی ازدهنش دربیادمیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از حرفای مامانم دلم میگیره. البته حرفاش از نوع مال ‌ما نیس.انتظار زیادی ازم داره در قبال خواهر برادرم با اینکه ته تغاریم. منم یه بار بهش گفتم. بازم تکرار میکنه من جواب نمیدم بحثو عوض میکنم.ارتباطمو کمتر میکنم

اندکی صبر،سحر نزدیک است... 
گلم احساس کردم حس خود ارزشمندی شما پایینه واسه اینه هر کس هرجور خواست رفتار می‌کنه رو عزت نفست کار ک ...

ی مدت میگفتم مادره هیچی نگم،اماپیش هرکس حتی خاهرشوهرام عیبامومیگ،دیگ عصبیم میکنه جوابشومیدم،خیلی حالت بدی داره ک پیش بقیه دعواکنیم،مطمئنم بقیه هم منومقصرمیدونن ک بامامانم بحث میکنم،امابخدااعصابم ب چیزرفته،همش تبک میندازه،من خودم مریضم،بچه هام مریضن،بخاطریکارمهم اومدم خونش،اصلاراحت نیستم

مادر منم خیلی خوردم کرده الانم نشستم تو خونه همش با مامانم درگیرم اعصابم خورده خیلی خیلی خورده کاش زودتر کار پیدا کنم جلو چشمم نباشه قلبم خونه از دستش

هیچی نمیگم ولی از صبح تا شب طعنه کنایه جوابشم بدم جنگ میشه

کلا مادرا همینن خیلی درکشون پایینه

منم از حرفای مامانم دلم میگیره. البته حرفاش از نوع مال ‌ما نیس.انتظار زیادی ازم داره در قبال خواهر ب ...

منم بخاطررفتارش ازشهرشون جداشدم رفتم ی جای دور،اوایل رابطه منو شوهرم خوب بود,امابخاطرکارای مامانم همش باهاش درگیربودم ک حق نداری ب مامانم چیزی بگی،مامانم درحق شوهرم خیلی بدی کرد