2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید بچه ها

30 بازدید | 2 پست

دوستان من کارم خیلی گیره، مسئله از بین رفتن کل آرزو ها و زندگی منه. تمام هدف هام رو دارم به خاطر یه موضوعی از دست میدم و بدجور زندگیم رو باختم. اگه اوضاع درست نشه خیلی برام گرون تموم میشه و همینجوری خیلی چیز های زیادی رو باختم. چیزایی که برای به دست آوردنشون جنگیدم و این از دست رفتن زندگیم دست خودم نیست اتفاقی نیست که من مقصر بوده باشن توش. تماااام امیدم خداست ولی میترسم نشه میترسم همینجوری تمام رویاهام جلوی چشمام پر پر بشه و عمرم حیف بشه. دیگه دارم زیر بار غم و غصه میشکنم و چیزی ازم نمونده هر کاری بگید کردم رفتم پای ضریح ساعت ها گریه کردم به بقیه کمک کردم زیارت عاشورا رو روزای طولانی خوندم هر دعایی بگید. میترسم خدا نشنوه صدام رو میشه بگید چیکار میتونم بکنم؟ چیزی به اسم معجزه وجود داره؟ دعایی هست یا کاری هست گره از کارم باز کنه؟

دوست عزیز نا امیدی از شیطانه و خودش یه جور کفره که خدای به اون بزرگی را نبینی و به ندای شیطان گوش کنی.ایت الله بهجت فرمودند همونطور که سیل هر چی جلوش باشه را میشوره و میبره هر گاه مشکلی براتون پیش اومد سیل صلوات راه بندازید.صدقه بدید و ان شالله با ذکر صلوات های بسیار مشکلتون برطرف میشه و همین روزها خبر خوش را بهمون میدید

دوست عزیز نا امیدی از شیطانه و خودش یه جور کفره که خدای به اون بزرگی را نبینی و به ندای شیطان گوش کن ...

واقعا اگه با ته قلبم به خدا باور کنم و این کارایی که فرمودید انجام بدم نتیجه میگیرم؟ آخه میترسم حکمت تباهی من باشه و فایده نداشته باشه نه که خدا رو قبول نداشته باشم ترسم از همینه که تقدیر من این فلاکت بوده باشه و دعاهام بی نتیجه بمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان