2777
2789
عنوان

خیلی دلم میشکنه ازحرفای مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست
یا مثلا شوهرت مثل فلانی  کلا حرص در میاره

شوهر نداری یجور گیر میدن شوهر میکنی یجور دیگه

کلا کارشون اعصاب خورد کردنه

تنها راه حلش بی تفاوتی و فاصله گرفتنه

براتون مهم نباشه من کم کم حس میکنم دارم سلامتیمو از دست میدم پیرم کرد موهام یهو داره سفید میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مدت میگفتم مادره هیچی نگم،اماپیش هرکس حتی خاهرشوهرام عیبامومیگ،دیگ عصبیم میکنه جوابشومیدم،خیلی حال ...

بهش بگو که خوب نیست پیش بقیه اینطور بگه بگو که اینا باعث میشه فامیل شوهر تحقیرت کنن

مادر منم خیلی خوردم کرده الانم نشستم تو خونه همش با مامانم درگیرم اعصابم خورده خیلی خیلی خورده کاش ز ...

باورت نمیشه از۱۱سالگی خونموتوشیشه داشت،پیش همه خوردم کرد،دخترخاله هام ازم کوچیکترن بخداشخصیتشون توفامیل ازمابالاترن،اما مامانم پیش خاله هازن دایی هاهرحرفی میگ.دلم شکسته،ادم هیچ پناهی نداشته باشه‌اگ خانواده خوبی داشتم فوری جدامیشدم.اما حتی حداقل شوهرم منت نمیزاره ک توخونشم.مامانم ی لیوان ابم بده میگ برات اینکاروکردم

باورت نمیشه از۱۱سالگی خونموتوشیشه داشت،پیش همه خوردم کرد،دخترخاله هام ازم کوچیکترن بخداشخصیتشون توفا ...

بی تفاوت باش همین

خودت روی عزت نفس خودت کار کن متاسفانه خانواده های ایرانی اکثرا اینطورن مخصوصا ما دهه ۶۰ و ۷۰ ها از بچگی تحقیر شدیم الان بچه ها مثل شاهزاده هستن

همچین مادری اگه طلاق بگیری هر روزتو جهنم میکنه

شوهر نداری یجور گیر میدن شوهر میکنی یجور دیگه کلا کارشون اعصاب خورد کردنه تنها راه حلش بی تف ...

بخدامن بخاطرحرفا ورفتارای مامانم روانی شدم،گاهامیگم تورفتارم باشوهرم منم مقصرم،اعصابی نمونده ک ب بچه هام رسیدگی کنم,اینقدم میونه منو شوهرم خراب شد ک دیگ خوب نمیشه،دارم ی زندگی بی سروته رو ادامه میدم،خودش یزادم منفی،افسرده,عصبی,اماپیش بقیه خودشو اینقدمظلوم میکنه

بی تفاوت باش همین خودت روی عزت نفس خودت کار کن متاسفانه خانواده های ایرانی اکثرا اینطورن مخصوصا ما ...

چندین بارزندگیمو ب پای طلاق رسوند،بعدم ک یه هفته قهربودم گفت بروسرخونه زندگیت طلاق خوب نیست،بعدپیش شوهرم ۴مترزبون داره ک اونو عصبی میکنه

بخدامن بخاطرحرفا ورفتارای مامانم روانی شدم،گاهامیگم تورفتارم باشوهرم منم مقصرم،اعصابی نمونده ک ب بچه ...

برو پیش مشاوره

رابطت با شوهرتو درست کن خیلی مهمه

حرفای مامانتو ازین گوش بگیر از اون گوش بده بیرون چون اثر بدی روت گذاشته 

مهم ارامشته اروم باش هرچی میگن بگو به درک

اروم باش

بخدامن بخاطرحرفا ورفتارای مامانم روانی شدم،گاهامیگم تورفتارم باشوهرم منم مقصرم،اعصابی نمونده ک ب بچه ...

خب الان شماهم سر بچه هات داد بزنی چه فرقی با مامانت داری

سعی کن مثل اون نباشی احترام بزار محبت کن تا بهت محبت بشه

برو پیش مشاوره رابطت با شوهرتو درست کن خیلی مهمه حرفای مامانتو ازین گوش بگیر از اون گوش بده بیرون ...

الان کمتر باهاش درگیرمیشم،توهمه مشکلاتش کنارش بودم،بقیه خاهربرادرام عین خیالشون نبود،امابازم میگ اونابهترن،بااینک پسراش اینقداذیتش کردن ب شوهرم میگ هیچ دامادی جای پسرنمیشه،شوهرمم ناراحت شد