2777
2789
عنوان

بچه ها بهم زدیم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 90 پست
من نمی‌فهمم وقتی یه پسر شرایط ازدواج نداره چرا وارد این روابط میشه؟البته پسر خودمم بزرگه ویه بار این ...

چرا فکر میکنید بچه هاتون هیچ حس و نیازی ندارن؟

نیاز عاطفی

جنسی

من 26 سالمه دوستام بعضی هاشون حتی بچه هم دارن

من چیکار باید بکنم اگه مثلا شرایطم جور نیست؟

خیلی جالبه تا میگیم شرایطم جور نیست میگن مگه میشه؟؟؟بله کسی که درس میخونه سربازی نرفته

درامد آنچنانی هم نداره!توی دانشگاه ممکنه عاشق همکلاسی بشه

خانواده ها باید پشت بچه هاشون باشن

حداقل عقدی بگیرن تا با خیال راحت بچه ها هم نیازشونو رفع کنم هم هدفی داشته باشن برای پیشرقت

نکه تنها حرفشون اینه تموم کنید این رابطه رو

پسرم...
برعکس هم هست گلم  پسر من با دختری آشنا شد کاملا قصدش ازدواج بود دختر هم نشون میداد دوستش داره ...

چه جالب اینجا دارم نظرات مادرا رو هم میخونم

حالا پسرای شما خوب بودن 

ما ک سر کارمون گذاشتن تازه هم شهری هم بودیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب اینجا دارم نظرات مادرا رو هم میخونم حالا پسرای شما خوب بودن  ما ک سر کارمون گذاشتن تا ...

ما هم همشهری هستیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

متنت واقعیت زندگی من بود .و من واقعا از اون آدم جدا شدم و ازدواج کردم هرچند اجباری و ب اجبار پدر و مادرم ولی ورق جور دیگه ایی برگشت .شوهرم انقدررر مرد خوب و پاکیه که من  این همه سال جز ی عشق خالص چیزی ازش ندیدم و برای خودم متاسفم که در گذشته زمانی از زندگی و جوونی خودمو صرف ی ادم بیکار و هوس باز و بی ثبات کردم که فقط میخواست من برای اون بجنگم و اون بیرون گود ایستاده بود 

دوست عزیزم تو با از دست دادن اینجور ادما ن تنها نباختی بلکه بردی

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
من نمی‌فهمم وقتی یه پسر شرایط ازدواج نداره چرا وارد این روابط میشه؟البته پسر خودمم بزرگه ویه بار این ...

چمیدونم والا شاید بنده خدا عاشق شده

هرچند دیگه کسی حرف از عشق بزنه میخام خفه اش کنم از بس ک دیگه واقعیت ندارم

چرا فکر میکنید بچه هاتون هیچ حس و نیازی ندارن؟ نیاز عاطفی جنسی من 26 سالمه دوستام بعضی هاشون حتی ...

پسرم ما که پشتیبان پسرمون بودیم اما خب دختر خانم بعد کلی بازی با روح و روان پسر ساده دل من گفت نه نمیشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شمام پس تجربه تلخی داشتییی

تلخ ترین روزارو گذروندم ولی الان میفهمم تعبیر من از عشق اشتباه بود .پدر و مادرمم حق داشتن و من بخاطر خامی و جوونی حرفشونو نمیفهمیدم .خداروشکر ک نجات پیدا کردم نمدونم از کدوم خوبیمه 

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
متنت واقعیت زندگی من بود .و من واقعا از اون آدم جدا شدم و ازدواج کردم هرچند اجباری و ب اجبار پدر و م ...

باز خوبه خدا سر راه شما همسرتونو گذاشت

من ک یه دل شکستم و دارم به تنهایی تا آخر عمرم فکر میکنم!!! 

دوست عزیزم برات دعا میکنم یکی تو زندگیت بیاد از جنس خودت .وقتی میزاریش رو ب روتو نگاش میکنی .انگار خودتی توی آینه .عشق انقدر پاک و عمیقه ک نمیشه اسم مقدسشو ب این رابطه های چندروزی داد .برای خودت و روحت احترام قائل شو

چرا فکر میکنید بچه هاتون هیچ حس و نیازی ندارن؟ نیاز عاطفی جنسی من 26 سالمه دوستام بعضی هاشون حتی ...

زنده باشی دقیقا هم سال پسر منی خوب خودتون گفتید رابطتون شکست خورد والدین تحمل ناراحتی اون رو ندارن پسر من آنقدر ناراحت شد که میخواست خودکشی کنه من خودم تحصیلاتم کارشناسی روانشناسی هست خدا می‌دونه که با این تجربه و تحصیلات  به سختی تونستم براش کاری کنم حالا اگه یه خانواده بی تجربه باشه که اون بچه نابود میشه ..سعی کنید وقتتون رو روی کار وکسب درآمد بزارید تا حداقلترین ها رو برای شروع زندگی به دست بیارید موفق باشی