2777
2789
عنوان

بچه ها بهم زدیم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 90 پست
چرا فکر میکنید بچه هاتون هیچ حس و نیازی ندارن؟ نیاز عاطفی جنسی من 26 سالمه دوستام بعضی هاشون حتی ...

من ۲۴سالمه منم دوستام ازدواجای موفقی کردن 

اما من چی؟؟؟ 

فقط چن بار دلم شکست وآخرشم هیچی نشددد

باز خوبه خدا سر راه شما همسرتونو گذاشت من ک یه دل شکستم و دارم به تنهایی تا آخر عمرم فکر میکنم!!!&n ...

اصلا اینطوری فکر نکن 

اونی ک باید بیاد هنوز نیومده باید انقدر زمان بگذره که باهم رو ب رو بشید.وقتی مزه ی عشق حقیقی رو چشیدی باقی چیزا جلو چشمت پوچه .اغراق نمیکنم خودت ی روز میفهمی

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۲۴سالمه گلم بچه نیسم اگر قرار بود بیاد تاحالا اومده بود

مگه همه ۲۴ سالگی ازدواج کردن؟😂😂😂

یکی هست تو منطقه ی ما بینهایت عاشق کسی بودش بعد اون خانوم ازدواج کرد این بنده ی خدا همچنان دوسش داشت خانومه بچه اورد بچه هاش بزرگ شدن اون مرد هنوز مجرد بود .اخرش شوهر خانومه طی یک حادثه مرد .اون اقاهه هم رفت خاستگاری عشقش بعد۲۰ سال ب عشقش رسید بعد تو ب ۲۴ سالگی میگی دیر .ای ب فدات دختر 

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍

بنظرم اشتباه از ماست که میدونیم پسرا چقد بچه ان چقد بی ثباتن چقد نامردن چقد رو حرفشون نیستن باز میریم بهشون دل میبندیم

بنظرم زن عاقل زنیه که با بی رحمی با مردا رفتار کنه

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
 زنده باشی دقیقا هم سال پسر منی خوب خودتون گفتید رابطتون شکست خورد والدین تحمل ناراحتی اون رو ن ...

حرف شما درست منم همین شرایطتو داشتم که حتی فکر خودکشی توی سرم بود

الان که به گذشته نگاه میکنم اسم طرفم یادم نیست!چون حذفش کردم و فهمیدم لیاقت منو نداشته.من شرایطم خیلی خوبه بازم نسبت به بقیه اما اینکه فقط بخاطر سربازی بهم ایراد میگیرن رو‌نمیتونستم تحمل کنم

سربازی برای پسرا هیچ دانش فنی نداره

من 6 سال دور از خانواده زندگی کردم کاملا از این نظر مستقل میتونم فکر کنم

حالا از اون قضیه چند سال گذشته

اما خب همچنان بعد این همه سال نیازهایی که دارمو با خودم کول میکنم

حس بدی درونمه و با این اقتصاد داغون دیگه فکر میکنم نمیشه حتی زندگی تشکیل داد

پسرم...
مگه همه ۲۴ سالگی ازدواج کردن؟😂😂😂 یکی هست تو منطقه ی ما بینهایت عاشق کسی بودش بعد اون خانوم ازدوا ...

لطفا نسخه هایی ک میبینید رو فقط برای خودتونو خانوادتون تجویز کنید

اون طرف فکر و عقل سالم داشته؟آدم یک بار زندگی میکنه

لذتاشو بخاطر یک احمق از دست نمیده

وقتی میگی دوباره با اون زن ازدواج کرد اوج بدبختی و بی فکری اون طرف رو میفهمم

پسرم...
مگه همه ۲۴ سالگی ازدواج کردن؟😂😂😂 یکی هست تو منطقه ی ما بینهایت عاشق کسی بودش بعد اون خانوم ازدوا ...

لطفا مردای قدیمو با جدید مقایسه نکن گلم

الان یک هفته فقط رابطتو کم میکنی پس فردا می بینی طرف با یکی دیگ دوست شده😅