2777
2789
عنوان

بچه ها بهم زدیم 💔

1112 بازدید | 90 پست

من با یکی دوست معمولی بودم

بهش گفتم قراره برام خاسگار بیاد و بعد یمدت برای اینکه بدونم چقدر منو میخاد گفتم قراره با خواسگارم به اجبار خانوادم ازدواج کنم و از این حرفا

اونم اولش باورش نمیشد ولی بعد چند ساعت حرف زدن گفت دیگه سعی کن بهم فکر نکنی چون داری ازدواج میکنی

بعد من گفتم من میتونم بهمش بزنم خواستگاری رو بعد بهم گفت نه بهم نزن بخاطر من زندگیتو خراب نکن و من موقعیت ازدواج ندارم و ازاین حرفا 

وضع مالیش بد نبود و منم آدم پرتوقعی نبودم دوسش داشتم ک متاسفانه همه چی تموم شد امشب💔😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بات حال نمیکرد‌ دیگه

بعد هی بیایین بگی دوست معمولی چشه

تو فرهنگ ما ایرانیا جا نداره خارجیاشم یه سری به مشکل میخورن

اینو بدون کسی که دوستت داره نمیذاره بری

بهتر شد این شرایط وقتت تلف نمیشه

خب خودت اینکارو کردی😶

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣

واقعیتو قبول کن دوستت نداشته، دوست داشتن که زوری نیست. 

درحد دوست دختر هم اگه دوستت داشت حتی اگه دروغ هم میگفت لااقل منصرفت میکرد برا بیشتر باهات بودن. 

کاملا منطقی گفته برو دنبال زندگیت