2777
2789
عنوان

بچه ها بهم زدیم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 90 پست
نمیدونم والا ما رابطه خلاف عرفی نداشتیم باهم 

پاسخ یه عزیز دیگه بود کامنتم عزیزم

فرقی نمیکنه کلا پسر جماعت تورو بخواد خودش پیشنهاد میده خودش میاد خواستگاری خودش پا پیش میذاره این ذات مرده که دنبال ادمی بره که میخواد 

بکش بیرون ازش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۰ درصد پسرا با دختری ک دوست هستن ازدواج نمیکنن

۹۹ درصد پسرای ما با دختری اگه حرف بزنن ازدواج میکنن اون ۱ درصد هم مگه اتفاقی براشون بیفته

وقتی اینجا میگن دوس پسرم گذاشت و رفت تعجب میکنم بخدا

حرفاش میگفت دوستم داره ولی خب مثل ک نداشته

صرفا شاید خوش اخلاق و اجتماعی بوده. فک نکن سنگ دلم یا میخام ناراحتت کنم. منم میتونم بگم خدا لعنتش کنه و فلان و بهمان ولی خواهرانه میگم. به عنوان یه دوست اجتماعی معمولی حس مثبت بهت داشته. نه از روی حس قلبی و عاطفی و... 

ولش کن فدا سرت از اونم به تلاش میان

دارم سعی میکنم قبول کنم ولی من بازم دلم شکست و اصلا حالم خوب نیس😓💔

باید خوددار باشی خودتو کنترل کنی دیدی داری حس پیدا میکنی تمومش کن این احساسات شما واسه دوره نوجوونیه دیگه تموم شده دنیا واقعی دل شکسته تو براش مهم نیس قربونت

سه سال پیش همین اتفاق برام افتاد

دختره گفت برام خاستگار میخواد بیاد

توی یک هفته عقد کرد

زندگیمو خراب کرد

سر خاستگاری هیچوقت با هیچ پسری شوخی نکنید حتی

چون پسرا وقتی شرایط رو درست ببینن و بخوانتون شک نکنید جلو میان

توی اون یک هفته من با خانواده دختره صحبت کردم

خانواده خودم

میدونی نتیجه چی شد؟گفت باید زودتر میومدی شرایطتتم اوکی نیست پس چرا دخترمونو بدیم بهت!خورد شدم

الان یکی بهم بگه واقعا بهش میگم خوشبخت بشه چون میدونم خورد نمیشم

پسرم...
دارم سعی میکنم قبول کنم ولی من بازم دلم شکست و اصلا حالم خوب نیس😓💔

جدیدا هم که یه مدل تازه ای دراوردن پسرا که عین رل باهات رفتار میکنن بخاطر پر کردن خلأ فیلم سیانس محبت بازی میکنن. جای جاش که میاد میگن نه ما رل نبودیم که فقط دوست بودیم😐

نمیدونم والا ما رابطه خلاف عرفی نداشتیم باهم 

شوهر منم بعد هشت الی نه ماه از دوستی عاشقم شد عاشقی تو دوستی معمولی و زمان کم بدست نمیاد شوهر منم دوست بودیم میگفت خواستگار خوب اومد برو بعد یه سال اسم خواستگار میشنید خودشو میکشت 

سه سال پیش همین اتفاق برام افتاد دختره گفت برام خاستگار میخواد بیاد توی یک هفته عقد کرد زندگیمو خ ...

من میخاسم امتحان اش کنم ک گند زد!!! 

و فک کنم اصلا دلش باهام نبوده هرچند هرچی گفتممم گفت نه من دلم نمیخاد تموم شه 

شما باز رفتی با خانواده طرف حرف زدی، اون حتی حرفم نزد و گذاشت رفت!!