2777
2789
عنوان

خاک تو سر من

232 بازدید | 8 پست

خاک عالم به سر من که الان بیدارم به پای این بچه

هرچی زجر تو دروان بارداری و زایمان بود کشیدم

و مثل احمقا دومیو باردارم

خاک دوعالم به سر مننن

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

باشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل دخترخالم بهش میگیم یکی دیگ بیار میگ ن اصلا این یکی پدرم و درآورده ی دعا دیگ کنید

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

عزیرم به خودت فحش نده منم دقیقا شرایط تو رو داشتم شاید خیلی بدتر ولی الان خدا رو شکر تا حدی بزرگ تر شدن و با دیدنشون خدا رو شکر میکتم .من هم دست تنها بودم و هستم هم بارداری های وحشتناکی داشتم 

دوست عزیزم برو خدا رو شکر کن که داری بچه به دنیا میاری و کار مثبت و مهمی انجام میدی و یروزی نتیجشو میبینی 

نه مثل بقیه از سر بیکاری و تفریح و افسردگی و وقت گذروندن بیدار باشی

😊

خیلیا نمیتونن ازدواج کنن

خیلیا نمیتونن بچه دار بشن

خیلیا ...

خدارو تحت هر شرایطی شکر کنیم

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده