2821
2789
عنوان

چشمای هیز ...

354 بازدید | 22 پست

یه اقوام درجه یک چشم از روم برنمیداره مدتیه

امشب مهمونمون بودن هرطرف سرمو میچرخوندم چشاش رو من بود 

هرچیم بی محلی میکردم انگار ن انگار 

الکی هی تشکر میکرد اسممو میگفت...

رفتاراش یعنی چی ؟؟؟

چ کنم دست برداره از نگاه کردن ؟؟؟

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردین دوتاتون؟شاید قصدش خیره😁

متاهلیم جفتمون 

ایشون به تازگیم متاهل شده

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

یک بار که نگاه کرد برگرد اخم کن شدیدا و با اخم زل بزن چند لحظه 

اگر ادم نشد حین نگاه کردنش اخم کن بعد الکی برو سمت پدری مادری زیر گوشش یه چیزی بگو که فکر کنه از اون میگی . یه چیز دیگه ها

پگاه سابق هستم؛ دیبی جان اگر هستی بهم پیام بده دلم برات تنگ شده
اخمش کن هردفعه دیدی داره نگات میکنه. 

اخم نمیشه فقط رومو برمیگردونم ...

شاید کراش اون بنده خدایی کسی تو زندگیته؟ 

کراش یعنی چی ؟ 

بابا جفتمون متاهلیم 

ایشونم ب تازگی متاهل شده 

زنش کاریش نداره فقط اون میتونه جمعش کنه شوهرت نمیفهمه؟؟؟

چون درجه یک هست هیچکس شک نمیکنه حسابی حواسش هست زنش نفهمه ولی فکر کنم اونم یکم شک کرده چون مثل جن تنهاش نمیزاره اینم پشتش میکنه ب اون بعد نگا میکنه 🤣

پس خاااک تو سر گاوش😑

خب رفتارش چ معنی میده واقعا خیلی خاصه رفتاراش