ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 عنوان چشمای هیز ... 354 بازدید | 22 پست یه اقوام درجه یک چشم از روم برنمیداره مدتیهامشب مهمونمون بودن هرطرف سرمو میچرخوندم چشاش رو من بود هرچیم بی محلی میکردم انگار ن انگار الکی هی تشکر میکرد اسممو میگفت...رفتاراش یعنی چی ؟؟؟چ کنم دست برداره از نگاه کردن ؟؟؟ کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲 1401/10/29 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراتعلیقی۳ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 3834 مجردین دوتاتون؟شاید قصدش خیره😁 👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 مجردین دوتاتون؟شاید قصدش خیره😁 متاهلیم جفتمون ایشون به تازگیم متاهل شده کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
اینگرید_برگمان عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 638 یک بار که نگاه کرد برگرد اخم کن شدیدا و با اخم زل بزن چند لحظه اگر ادم نشد حین نگاه کردنش اخم کن بعد الکی برو سمت پدری مادری زیر گوشش یه چیزی بگو که فکر کنه از اون میگی . یه چیز دیگه ها پگاه سابق هستم؛ دیبی جان اگر هستی بهم پیام بده دلم برات تنگ شده
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 اخمش کن هردفعه دیدی داره نگات میکنه. اخم نمیشه فقط رومو برمیگردونم ... کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 شاید کراش اون بنده خدایی کسی تو زندگیته؟ کراش یعنی چی ؟ بابا جفتمون متاهلیم ایشونم ب تازگی متاهل شده کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
sogand__73 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 8630 زنش کاریش نداره فقط اون میتونه جمعش کنه شوهرت نمیفهمه؟؟؟
asal1234567 عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 10286 متاهلیم جفتمون ایشون به تازگیم متاهل شده چی میشه گفت واقعا بعضیا چرا اینجورین
ساراتعلیقی۳ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 3834 متاهلیم جفتمون ایشون به تازگیم متاهل شده پس خاااک تو سر گاوش😑 👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 زنش کاریش نداره فقط اون میتونه جمعش کنه شوهرت نمیفهمه؟؟؟ چون درجه یک هست هیچکس شک نمیکنه حسابی حواسش هست زنش نفهمه ولی فکر کنم اونم یکم شک کرده چون مثل جن تنهاش نمیزاره اینم پشتش میکنه ب اون بعد نگا میکنه 🤣 کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 پس خاااک تو سر گاوش😑 خب رفتارش چ معنی میده واقعا خیلی خاصه رفتاراش کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
مادرمهلا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 494 چه بده اینجوری. اتفاقا برا منم پیش اومده ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
aroomevahshi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 2298 خب طرف داره امار میده دیگه احتمالا ازت خوشش بیاد ،ولی هدفش رو اینجوری نمیشه فهمید که طرف دنبال رابطه جدی هست یا فقط خوش گذرونی