2821
2789
عنوان

چشمای هیز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 22 پست
چه بده اینجوری. اتفاقا برا منم پیش اومده 

اره 

اینا تو ذهنشون چی میگذره ؟

خیلی وقته اینجور یوقت بیشتره یوقت کمتر اذیت میشم خوددرگیری داره 

نمیشه ارتباط هم قطع کرد متاسفانه

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
خب طرف داره امار میده دیگه  احتمالا ازت خوشش بیاد ،ولی هدفش رو اینجوری نمیشه فهمید که طرف دنبال ...

خیلی تحویل میگیره ...

موضوع اینه دوتامون متاهلیم و با وجود اینکه ب تازگی متاهل شده بازم اینجوریه شاید بیشترم شده ...

نمیدونم تو ذهن معیوبش چی میگذره اخه مگه خودش زن نداره احمق 

راستی مرسی ک اومدی 😘♥️🌹🌹🌹

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره  اینا تو ذهنشون چی میگذره ؟ خیلی وقته اینجور یوقت بیشتره یوقت کمتر اذیت میشم خوددرگیری دا ...

دقیقا ی جوری ام نگا میکنن چندتا ادمی ام که نشستن میفهمن ابرو نمی مونه واسه ادم. من اون موقع سعی میکنم زیاد تو دیدش نباشم

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
دقیقا ی جوری ام نگا میکنن چندتا ادمی ام که نشستن میفهمن ابرو نمی مونه واسه ادم. من اون موقع سعی میکن ...

اره واقعا 

منم رفتم تو اشپزخونه مشغول کردم ظرف میسشتم و اینا تا سرم برمیگردوندم داشت نگاه میکرد حتی وقتاییم حواسم نیست نگاه میکنه ...مثلا دارم چایی میخورم استکان میارم پایین چشای اونو میبینم زهرمارم میشه 

حالا جالبیش اینه هروقت زنش هست شدیدتره نگاهاش 🤦🤦🤦

خیلی تحویل میگیره ... موضوع اینه دوتامون متاهلیم و با وجود اینکه ب تازگی متاهل شده بازم اینجوریه شا ...

خب هستن اینجور ادما هم که متاهلن باز چشم چرونی میکنن، احتمالا میخواد واکنشتو ببینه که اگه چراغ سبز نشون بدی باهاش اوکی بشی , پارسال یکی از دخترای فامیل ازدواج کرد شوهرش ب بهونه های مختلف پیام میداد همیشه اولش فک کردم که طرف شاید خیلی اجتماعیه اینجوری رفتار میکنه (من مجردم)اما بعد ها شک کردم که شاید هدفی داره دیگه جوابش رو نمیدادم ، بعدا یکی از دخترای فامیل که مطلقه بود گفت همین اقا بهش پیام میداده و حتی واسه شام دعوتش کرده اول فک کرده منظورش اینه با خانومش و خودش برن رستوران بعدا متوجه شده که متظورش اینه دوتایی باهم برن ایشونم بلاکش کرد   

خب هستن اینجور ادما هم که متاهلن باز چشم چرونی میکنن، احتمالا میخواد واکنشتو ببینه که اگه چراغ سبز ن ...

چ بددددد

اگه رابطه میخاد که یعنی خاک بر سرششششش کننن کثافت 😂

باورت میشه خیلی وقته اینجوره با خودم میگفتم شاید مجرده اینطوره بعد متاهل شد گفتم چون متاهله لابد کراشه بعد از سرش میافته امشبو افتضاح تر از همیشه بود رفتاراش هنگ کردم 😶😶😶

اره واقعا  منم رفتم تو اشپزخونه مشغول کردم ظرف میسشتم و اینا تا سرم برمیگردوندم داشت نگاه میکر ...

خاک تو سرش

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

جلوی جمع(وقتی همسر خودتون و همسر ایشون بود.) بهش بگید آقای فلانی کاری داشتین با من؟!

اگه گفت نه چطور؛بگید آخه دیدم دارین نگام می کنید فکر کردم چیزی میخواید براتون بیارم.

اگر هم گفت آره.که بگید خب چرا نگفتید و از اول که اومدین، دارین منو نگاه می‌کنید.

یکی دوبار اینجوری کن شاید درست شه.