خیلی تحویل میگیره ... موضوع اینه دوتامون متاهلیم و با وجود اینکه ب تازگی متاهل شده بازم اینجوریه شا ...
خب هستن اینجور ادما هم که متاهلن باز چشم چرونی میکنن، احتمالا میخواد واکنشتو ببینه که اگه چراغ سبز نشون بدی باهاش اوکی بشی , پارسال یکی از دخترای فامیل ازدواج کرد شوهرش ب بهونه های مختلف پیام میداد همیشه اولش فک کردم که طرف شاید خیلی اجتماعیه اینجوری رفتار میکنه (من مجردم)اما بعد ها شک کردم که شاید هدفی داره دیگه جوابش رو نمیدادم ، بعدا یکی از دخترای فامیل که مطلقه بود گفت همین اقا بهش پیام میداده و حتی واسه شام دعوتش کرده اول فک کرده منظورش اینه با خانومش و خودش برن رستوران بعدا متوجه شده که متظورش اینه دوتایی باهم برن ایشونم بلاکش کرد
خب هستن اینجور ادما هم که متاهلن باز چشم چرونی میکنن، احتمالا میخواد واکنشتو ببینه که اگه چراغ سبز ن ...
چ بددددد
اگه رابطه میخاد که یعنی خاک بر سرششششش کننن کثافت 😂
باورت میشه خیلی وقته اینجوره با خودم میگفتم شاید مجرده اینطوره بعد متاهل شد گفتم چون متاهله لابد کراشه بعد از سرش میافته امشبو افتضاح تر از همیشه بود رفتاراش هنگ کردم 😶😶😶
کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲