2777
2789
عنوان

خاله زنک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست
اول اینکه من مخابرات دارم و خیلی راضیم سرعت متغیر داره بنا به نیازت دوستم شاتل داره بسیار راضیه ...

من منظورم از دغدغه مند اون چیزایی که شما فکر کردی نیست. اصلا انتظار ندارم خانمی بیاد اینجا از مسائل روز دنیا و تکنولوژی فلان و فلان و کتابهای تاریخ دو قرن پیش حرف بزنه. 

من فقط میخوام بدونم چرا وقتی یه سوال ساده میپرسی که موضوعش شوهر و پسر و شکم و کیف پول و مای بیبی بچه نیست هیشکی نگاهتم نمیکنه. مادر بودن دغدغه بچه داشتن و زندگی خیلیم خوبه ولی چهار تا پست دیگه رو هم نگاه بندازی چهار تا اطلاعات غیر اینا هم با دیگران رد و بدل کنی مثل همین مودم فکر نمیکنم مشکلی باشه. 

در آخر هم ممنون از نظرتون بابت معرفی شرکتی که خودتون ازش مودم میگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پستهای دیگه مو که در جواب کاربراری دیگه نوشتم بخون تا به جوابت برسی. سوال مهمی پرسیدی

عزیزم خوندم طبیعیه ی زن هرچقدرم پرستیژ بالایی داشته باشه دغدغه ش زندگیشه در غالب اینکه  چی بپزه یا خانه داریش خوب باشه

هرکسی تو زندگی ی دغدغه ایی داره

اگه دغدغه هامون شبیه نیست دلیل بر خاله زنک بودنمون نیست

من مودم ندارم تو خونم در مورد سوالتم فقط میدونم مخابرات از طرف اطرافیان من اولویت بوده

اما خاله زنک نیستم....

خیلی های دیگه شبیه منن 

میشه با لحن خیلی بهتری سوال کرد وقتی ب قول دوستمون رسالت سایت از اسمش پیداست

شما اینجارو خیلی جدی گرفتی برام نپختن اینجا ک بخاد سنگ رو سنگ بندبشه ریپ نزن دیگ حوصلع ندارم

معلومه کاملا عصبی و بی حوصله اید عزیز. از پیام اولتون متوجه شدم. خوب برید بیرون از تاپیک. خودتون رو چرا اذیت میکنید؟ اینجا تاپیک منه هر کی هم حرفی بزنه پاسخ میدم. شما مجبوری حرص بخوری گلم؟

عزیزم خوندم طبیعیه ی زن هرچقدرم پرستیژ بالایی داشته باشه دغدغه ش زندگیشه در غالب اینکه  چی بپزه ...

ببین من وقتی این عنوان رو زدم خیلیها اومدن و بهم جواب دادن ولی وقتی عنوانم رو خود مودم زدم هیشکی نیومد مجبور شدم حذفش کنم. حالا متوجهی منظور من از خاله زنک ها توهین واقعی نبوده؟ میدونستم واقعا وارد اینجور پستها با اینجور عناوین میشن. 

عزیز من شما که نتی فراتر از پرداخت قبض و خرید اینترنتی میخوای باید سوالتونو از یه آدم فنی و متخصص بپ ...

از متخصص ها هم پرسیدم و میپرسم. خودم هم چند ساله امتحان کردم شرکتای زیادی رو. ولی دلیل نمیشه از مردم عادی جامعه هم نپرسم. همه چیز را همگان دانند

ما مودم داریم عزیز ولی اصلا نمیدونم چی به چیه  سر درنمیارم زیاد  ولی والا خاله زنک و فلا ...

این عنوان رو زدم چون میدونستم عده زیادی میان تو. بعدشم تند صحبت کردم که مجبور بشن جواب بدن و اتفاقا به هدفم رسیدم. از دیشب چندین و چند باره در ساعتهای مختلف میام میزنم مودم نت نمیدونم اینترنت تحقیق پژوهش هیشکی نمیاد. کاش زودتر همچین عنوانی زده بودم.

من منظورم از دغدغه مند اون چیزایی که شما فکر کردی نیست. اصلا انتظار ندارم خانمی بیاد اینجا از مسائل ...

خب اصل حرفت صحیحه

لحنت بد بود

درسته متاسفانه بحث‌های کوچه بازاری و سطحی و جسارتا سخیف مخاطب بیشتری داره

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
خب عنوان خیلی مهمه😝

مهمه آره

حالا یه عده ای عصبی مزاج اومدن دیگه ولکن نیستن

ولی خداییش اونایی که با وجود این عنوان و اون نوع سوال پرسیدنم بازم راهنمایی کردن دمشون گرم. خداییش باهوشن متوجه شدم که درک کردن چی گفتم و اصلا چرا عنوانم اینطور بوده.

خب اصل حرفت صحیحه لحنت بد بود درسته متاسفانه بحث‌های کوچه بازاری و سطحی و جسارتا سخیف مخاطب ...

آخه آدم دلش خون میشه. نه فقط اینجا. اصلا توی بازار روز توی پاساژ یا هر جای دیگه میخوای امتحان کن زنها همجنسهای خودمونو. ببین چندتاشون حوصله شنیدن چهار تا حرف دیگه غیر اینایی که گفتمو دارن. خداییش این یه جور دلمردگیه. بعدم وقتی اعتراض میکنی میگن مگه دغدغه خونه و زندگی و بچه داشتن بده. نه عزیز بد نیست ولی خوب چشم و گوشتم به چیزای دیگه باز کن. حداقل نمیتونی نظری بدی گوش که داری بشنوی یا بازدید کنی همراهی کنی دقت کنی. اصلا برای بعدا خودشونم خوبه. مگه بده آدم از همه چیز سر در بیاره. اینا بیشترشون فقط توی تاپیک های معمولی میرن. شما بنویس آخ دندونم آخ سرم 10 نفر میان تو. بنویس شوهرم تو ماشینش عینک زنونه پیدا کرد هزار نفر میریزن تو. 

آخه آدم دلش خون میشه. نه فقط اینجا. اصلا توی بازار روز توی پاساژ یا هر جای دیگه میخوای امتحان کن زنه ...

من ی زمانی زورامو زدم نشد 😂جامعه ما بسمت این مسیر رفته

رسانه یکی از عواملش

من سال‌های پیش ک بچه نداشتم ی طرح داشتم ک کتاب صوتی برا نابیناها درست کنیم

و صداهای سیاسی رو روون کنیم و متن کنیم

یه نفر همکاری نمیکردددددد

بعد برا کافه و اینستا بازی همه پایه بودن

این جمله معروف من بود تروخدا اگه مخالفین یا منتقد هرچیزی، منتقد آگاه و مطلع باشین

اگه حتی تو خونتون ب پدرمادرتونم نقد سازنده کنین ، خونتون میره ب سمت پیشرفت😑

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد