2777
2789
عنوان

خاله زنک ها

689 بازدید | 58 پست

توهین نباشه ولی کاش تعداد بیشتری خانم دغدغه مند اینجا بود از هر موضوعی. متأسفانه آدم حس میکنه فقط یه عده خاله و زندایی اینجا هستن که هیچی بلد نیستن جز تعریف از شوهر این و شوهر اون و شوهر خودشون و چی بار بذارم و چی بپزم و چی بپوشم و دیگه هیچی.

بابا لامصبا یک کلام پرسیدم 

بهترین شرکت برای اینترنت خونگی روی خط تلفن ثابت کدومه که خودتون تجربه کردین و راضی هستین؟

های وب؟ شاتل؟ پارس آنلاین؟ پیشگامان؟ خود مخابرات؟ چی؟

ممنون میشم نظر بدید خانما

چرا جواب نمیدید خوب؟ یعنی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارید؟ حتی در این حد که نمیدونید این نتی که استفاده میکنید چیه از کدوم شرکته؟ یا کلا نکنه توی خونه هاتون مودم ندارید؟؟؟؟ آره واللا شایدم ندارید همین یه گوشی دستتونه و چهار تا تاپیک نی نی سایتی و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دغدغه مند هارو تعلیق میکنن  من خودم از مخابرات گرفتم راضیم

ممنونم از نظر دادنتون عزیزم. مخابرات من فکر میکنم زیاد قطع کنن در طول روز. اینطور نیست؟

خب اگه خاله زنک نباشی که تعلیق میشی دیگه😂 شاتل بهترین بوده بین چندتا شرکتی که تا حال گرفتم 😓

پست قبلی هم که فقط یک نفر جواب داده بود میگفت شاتل گرونه ولی عالیه. منظورش از اینکه گرونه رو نفهمیدم. یعنی تعرفه هاش از همه شرکتهای دیگه بالاتره؟

تو نظرسنجیها هم زده بود پیشگامان ولی جالبه اینجا چند نفری گفتن فقط شاتل عالیه

نوسانش هم کمه. اینجوری نمیشه دقیق فهمید چون هرکسی فقط یکی داره و چندتاشون رو نداره که بتونه بهت بگه. شنیدم اینترنت مخابرات ارزونتره ولی نوساناتش بیشتره

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
شما که اینقد باهوش و با درایتی چرا جواب سوالتو خودت نمیدونیو اینجا دنبالشی هرموقع یادگرفتی درست صحبت ...

دوستان دیگه جواب دادن زحمت از دوش شما برداشته شد. ممنون

قرار نشد اگ تاپیکمونو جواب ندادن (ک صدالبته اختیار دارن جواب بدن یا نه) شروع کنیم ب توهین و فلان. مطمئن باش اکثرمون کلی دغدغه سنگین تر داریم ک اینجا مجال گفتن نمیدن حالا شما فرض کنید ته فکر ما پخت و پز و جناب شوهره😏 

راستی آسیاتک افتضاحه یوقت فکر نکنید بی مودمیم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡