2777
2789
عنوان

خاله زنک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل نمیشه چون دیگران دغدغه شمارو ندارن پس کلا بیکارو ول معطل باشن... آدم بافرهنگ بودنو اول باید از خودش شروع کنه، الان مثلا یکی ک‌ مودم تو خونش نداره حالا ب هر دلیلی خاله زنکه!!! ی کم ب حرفایی ک زدی فکر کن

من وای فای مدم  دارم از این ثابتا 

شرکت اسیاتگ 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نوسانش هم کمه. اینجوری نمیشه دقیق فهمید چون هرکسی فقط یکی داره و چندتاشون رو نداره که بتونه بهت بگه. ...

از مخابرات خوشم نمیاد هر چند توی نظرسنجیها زدن خوبه ولی احساس میکنم اذیت میکنه. به نظرتون پس از کجا بپرسم؟ قبلا قبلا ها بهین نت داشتم های وب بوده و یکی دو تا شرکت دیگه از هیچ کدومش راضی نبودم. از دوست و آشنا هم که میپرسم هر کی هر چی داره میگه عالیه بعد وقتی میپرسی می بینی کلا استفادش از نت برای پرداخت آنلاین و چهار تا سایت الکیه برای همین نمیتونم اعتماد کنم به حرفشون. یکی که ماهانه با سرعت بالا و حجم بالا خرید کنه و بگه فلان شرکت خوبه باید به حرف اون اعتماد کرد. اکثرا سرعت دومگ هم زیادشونه بو معلومه استفاده ای ندارن به اون صورت برای همینم متوجه نمیشن واقعا خوبه یا نه. به همون قدر راضین برای همین میگن خوبه

مگ زور داری؟؟داری توهین میکنی ک فقط گوشی دستتونه اونایی ک اومدن جوابتو دادن داقعاکه

چرا به خودت میگیری؟ من مگر شما رو میشناسم؟ شخص شما رو مگه میدونم کی هستی؟ اولش نوشتم کاش تعداد بیشتری آدم دغدغه مند اینجا بود. یعنی عده ای هم هستن که کارشون درسته و چیزی بارشونه. شما شاید از اون عده ای. اینجا بخوای توی اجتماع منظورها رو متوجه نشی و جمله ها رو خوب نخونی سنگ رو سنگ برات بند نمیشه عزیزم

از مخابرات خوشم نمیاد هر چند توی نظرسنجیها زدن خوبه ولی احساس میکنم اذیت میکنه. به نظرتون پس از کجا ...

اره . چن اینترنتشون کارشون رو حل میکنه و مشکلی ندارن براشون راضی کنندس. نمیدونم رلاستش شاید اگه بری تو سایت های مختلف و نظرات مردم رو بخونی بهتر بتونی کیفیتشون رو متجه بشی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)