2777
2789
عنوان

خاله زنک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست

اول اینکه من مخابرات دارم و خیلی راضیم

سرعت متغیر داره بنا به نیازت

دوستم شاتل داره بسیار راضیه

دوم شما از کلمه دغدغه‌مند غلط استفاده کردی

برفرض خانومی اولویتش بچه و خونش باشه خب؟ مشکلش کجاس؟

سوم

اتفاقا آدم در زمینه اجتماعی و سی‌اسی که مطالعه کنه و اطلاع داشته باشه بسیار عالیه و موجب پیشرفت اما مشکل ایران اینه ک دغدغه منداشم عموما هرروز استواری گذارها… اگه بپرسی ازشون اسم چهارتا حزب و اعضا نام ببرن لال میشن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی چقد اومدن بهت ثابت کردن ک اطلاعاتشون از تو بیشتره؟؟؟

قرار نیس کسی در این مورد اطلاعاتی نداره حتما خاله زنک باشه

کسی ک مودم نداره هم خاله زنک نیس لابد دوس نداره و ب همین دلیله اطلاعاتی راجبش نداره 

فقط ادعا دارید 

من شاتل دارم خونه مامانم اینام شاتل بود خیلی راضی بودم اما جدیدا قطعی زیاد داره که ظاهرا تقصیر اینام ...

آره جدیدا که درسته. توی نظرخواهیا درصدی نموداری گفتن پیشگامان و مخابرات ولی من اعتماد نکردم اومدم اینجا بپرسم. اینجام اکثرا مثل شما تا حالا گفتن شاتل

عزیز من شما که نتی فراتر از پرداخت قبض و خرید اینترنتی میخوای باید سوالتونو از یه آدم فنی و متخصص بپرسید نه وسط یه تعدادی خانم که احتمالا اولین و مهمترین دغدغه شون مسایل بارداری و نوزادی و...ایناست که رسالت اصلی سایت برهمینه....

وقتی دغده ما آدمها با هم یکی نیست معنیش این نیست که یه تعدادمون علاف و بی هدف هستیم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
چرا به خودت میگیری؟ من مگر شما رو میشناسم؟ شخص شما رو مگه میدونم کی هستی؟ اولش نوشتم کاش تعداد بیشتر ...

شما اینجارو خیلی جدی گرفتی برام نپختن اینجا ک بخاد سنگ رو سنگ بندبشه ریپ نزن دیگ حوصلع ندارم

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...

ما مودم داریم عزیز ولی اصلا نمیدونم چی به چیه 

سر درنمیارم زیاد 

ولی والا خاله زنک و فلان هم زشته گفتی هر کسی اختیار کلامش رو داره عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

شاتل بگیر حتی اگر گرون باشه تعرفه هاش

واسه یه سوال ساده هم به ملت نپر ینی چی "همین یه گوشی دستتونه و نی نی سایت فلان"

خب خودتم الان نی نی سایتی دیگه!و اتفاقا گوشی هم دستته!

عه😒

آره جدیدا که درسته. توی نظرخواهیا درصدی نموداری گفتن پیشگامان و مخابرات ولی من اعتماد نکردم اومدم ای ...

پیشگامان و تجربه ندارم اصلا اما مخابرات و یه تایمی محبوری استفاده کردم

انقدررررر اون مدت فحش دادم کل زندگیم نداده بودم افتضاح بود

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

مودم برای خانومای باردار مضر اینجام سایت بارداری نه سایت غنی سازی اورانیوم🤧🤧🤧🤧🤧

خوبه که خودتم تازه دنبال خریدشی

انگار میخوای توی کره ماه ویلا بسازی داری بقیه رو مسخره میکنی🤐🤐🤐

دیدی چقد اومدن بهت ثابت کردن ک اطلاعاتشون از تو بیشتره؟؟؟ قرار نیس کسی در این مورد اطلاعاتی نداره ح ...

آخه بحث اینه تا همچین عنوانی میزنی همه میان شاخ و شونه میکشن. انقدر مینویسن مینویسن که هی بایستی جوابشونو بدی ولی وقتی راجب مضوع مدرسه بچه ها نمیدونم نت تا دیگه عرض کنم خدمتتون کدوم کتاب خوبه و کدوم دانشگاه بهتره سوال بپرسی انگار نه انگار اینجا کسی هست. همه کلا رد میشن میرن. انگار دور از جون گورستان میشه نی نی سایت. انگار همه مردن. خوب خیلی زشته دوست ندارم خانما همجنسام اینطوری باشن. متأسفانه نه فقط نی نی سایت توی دنیای واقعیم همینه. نباید ناراحت بشین. حرف حق جواب نداره عده زیادی مصداق همینی هستن که گفتم ولی دلیل نمیشه من با شخص شما یا افرادی باشم که صرفا اینجا آنلاینن الان

مودم برای خانومای باردار پضر اینجام سایت بارداری نه سایت غنی سازی اورانیوم🤧🤧🤧🤧🤧 خوبه که خودتم ...

نه تازه دنبال خریدش نیستم عزیزم. از بس نت و نت عوض کردم که اومدم بپرسم. قبلا از زمانی که خرم توفیق بود داشتیم توی خونه تا حالا که شرکتهای بزرگ اومدن خدمات نت میدن. مطمئن باش کسی که انقدر براش مهمه ندید نیست. اگه ندید بودم به یه نت معمولی رضایت میدادم. من تا الان فقط سه تا مودم خرید کردم. هر دونه شو فقط 5 سال داشتیم که عوض کردیم خود دستگاه مودمو دیگه ببین با هر دونه مودم چند تا شرکت عوض کردیم