2777
2789
عنوان

اگه جوش دستکاری بشه ردش میمونه

188 بازدید | 13 پست

همش جوشامو میکنم وفشار میدم زخم میشه وکبود دست خودم نیست مرض دارم خیلیم خودمو دعوا میکنم ولی بازم تکرارمیکنم جوشام خیلی احمقن امروز خوب میشن دوروز بعد از همونجا درمیان   

صورتت لکه میندازه و چال میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اینجوریم دیگه کلافه شدم ول کن نیس این جوشای لعنتی خسته شدم حسرت صورت بدون جوش مونده رو دلم😢 ...

منم بخدا... تحت درمان بودم ولی برای مدتیه تا وقتی تبلی تخمدان باشه همینه که هست 

خدایا این چی بود انداختی به جونم    

چیکار کنم که نشه ؟؟؟

یه شات ازین پبامم بگیر و هر روز نگاش کن

صورتت چال میوفته و لکه میندازه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خواهرم عزیزم نکنننن‌ من انحام دادم جاش موند چند وقت دیگه میرم سابیبژن ‌. بعدا پشیمون میشیاااا. دکتر ...

رفتم لایه بردار وقرص وچرک خشک کن داد تا چند وقت خوب بودم ولی دوباره روز از نو 

تنبلی تخمدان دارم

😐😐😐

جانم؟؟

پیامت جالب بود برام😂😂

میترسه دیگه دست نمیزنه به صورتش

خیلی تاثیر داره این مدل رفتار

منم امتحان میکنم

درود برتو😌😻