2777
2789
عنوان

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره :)

1240 بازدید | 85 پست

میدونم شاید دوست نداشته باشین بخونین شاید بگین گور باباش دیوونه س بابا حق میدم هیچکدومتون حوصله ی یه آدم افسرده رو ندارین ولی تنها جایی بود که میتونستم بیام و حرفامو بزنم حالم از خانوادم بهم میخوره از اون بابای بداخلاقم از اون مامان بی درکم که هیچی رو نمیتونه بفهمه اون از وضعیت تحصیلم و کنکوری که هیچ امیدی بهش ندارم زندگیم داره به خسته کننده ترین حالت داره میگذره دلم میخاد برم پیش یه روانپزشک اولین جملم این باشه : حالم خوب نیست ولی کی حالش مهمه واسم صد بار به مامانم گفتم منو ببر پیش روانپزشک گف برو گمشو اذیت نکن بعد اگ خودمو بکشم بنظرتون حروم نی اگ اشک بریزه ؟ :) داستان شکست عشقی اینا نی من تا حالا رلی نداشتم ن اینکه فک کنین زشتم 

چن ماه پیش میخواستم خودکشی کنم الان دارم حسرت میخورم که کاش همونوقت تموم کرده بودم همه چیو 

خسته شدم بخدا حداقل اگ یه دلخوشی تو زندگیم داشتم بخدا همه ی مشکلاتمو ازش چشم پوشی میکردم 

تو زندگیم هیچ تفریحی ندارم ن بیرون رفتن ن چیزی کل ۱۲ ماهو تو خونم کاش یکی میومد یع گوله خالی میکرد تو مغزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امثال تو زیادن.خودت باید راه حل پیداکنی، با کتاب و رمان و داستان میشه به یه دنیای دیگه سفر کرد، خاطرات بنویس، گلدون داشته باش و مراقبت کن.میدونم شرایط سختی داری،منم این وضعو از سرگذروندم