2777
2789
عنوان

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 85 پست

خیلی از ما وضعمون همینه ولی طرز فکر کردنمون و نگاهمون متفاوته..

قبول دارم سال کنکور کلا چیز مضخرفیه..

میدونی خانه های بهداشت محله ها روانشناس دارن؟

یا درمانگاههای دولتی خیلی ارزون هستن؟

یا اینکه زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور بهزیستیه فقط شارژت میره مث اینکه با دوستت حرف میزنی.هزینه اضافی هم نداره..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

روانپزشک نباید بری روانشناس باید بری 

با شما ۱۴۸۰ تماس بگیر مشاوره رایگان میدن 

این هم بدون تنها نیستی خیلی از بچه ها پدر مادر هایی دارن که اصلا درکشون نمی‌کنند 

سعی کن برا خودت یه هدف درست کنی بلخره یه چیز هایی تو این دنیا فاکی باید باشه که حالتو خوب کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امثال تو زیادن.خودت باید راه حل پیداکنی، با کتاب و رمان و داستان میشه به یه دنیای دیگه سفر کرد، خاطر ...

میدونی چیه ادم افسرده حال خودشم نداره چ برسه به رمان و کتاب :)

خوب چرا به خودت دل خوشی نمیدی چرا بیرون از خونه نمیری چرا مرکز خرید جاهای شاد اهنگ شاد 

از این حال و هوا در بیا

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

چندسالته؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

اول از همه خونسردیتو حفظ کن..چند سالته؟؟گاهی وقتا حتی روانشناساهم مارو درک نمیکنن و با دادن دوتا قرص و دارو میخوان قضیه رو حل کنن و هر دفعه هم دز داروهاتو بیشتر از قبل کنن..الان بیشتر به یه برنامه ریزی نیاز داری یکم بیخیال چیزای دیگه شو مغزتو خالی کن حرفای بقیه رو نشنیده بگیر تو نسخه ی دیگه ای از خودت نداری 

فکر میکنی با خودکشی اوضاع درست میشه؟؟هر وقت خواستی به خود کشی فکر کنی به این فکر کن که تو وقتی جرعت اینکارو داری چرا نمونی تو این دنیا و هر کاری که عشقت میکشه حتی با ریسک زیاد انجام بدی؟یکم شل بگیر زندگیو هر چقدر بیشتر به این چیزا فکر کنی فقطو فقطو فقط خودتی که عذاب میکشی برای خانوادت اصلا مهم نیست این یه حقیقت تلخه ..

خوب چرا به خودت دل خوشی نمیدی چرا بیرون از خونه نمیری چرا مرکز خرید جاهای شاد اهنگ شاد  از این ...

بیرون برم کجا برم؟ خانواده ای که حکم قرص برنجو برات دارن میذارن بری بیرون؟

۱۹ سالمه ولی کاش‌ سال جدیدو نبینم دعا میکنی برام ؟ 🙃

دلت میخواد کمکت کنم؟ 

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

عزیزم ماهم هم سن تو بودیم مشکلات اینچنینی داشتیم

پول تو جیبی ک ی لباس چیزی یا یه کرمی بخوای بخری واسه خودت ک اصلااا،بعد حالت بخاطر سنتم هست تا ۱۹ ۲۰ سالگی دخترا ت مود بلوغ هستن،باید سعی کنی زندگی کنی دیگه....

از اینترنت وویسای استاد شریفی و عرشیانفر دانلود کن راجب اعتماد بنفس و آرامش پیدا کردن