2777
2789
عنوان

بیاین یچی خووشمزه یادتون بدم😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 57 پست
من عاشق لواشک کیوی ام🥲😍 چقدر نمک بزنیم؟

هرچقد دوس داری

اگ کیویت خیلی ترشه و ترش دوس نداری یکمم شکر بزن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر به سر چی😐 من که امتحان نکردم تا حالا  ولی خوب ظرفشو پیدا کنی میشه دیگه

آخه مگه مقواست ببرم..ظرف فلزی مستطیلی دراز از کجا گیر بیارم..ی چیزایی میگی دوست عزیز

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
مرسی که گفتی مربا نمیشه؟

والا مربای کیویم داریم خیلیم خوشمزس

ولی من بلد نیستم فقط خوردم😂

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
آب نریزیم تو قابلمه؟  چند دقیقه رو شعله باشه؟

تا وقتی دیدی نرم شدن بتونی له کنی

اب من نمیریزم خودش اب میندازه

آخه مگه مقواست ببرم..ظرف فلزی مستطیلی دراز از کجا گیر بیارم..ی چیزایی میگی دوست عزیز

فکر نکنم ظرف بخواد، از این ورق های آلومینیومی می ذارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ی سواااااااللللللللللل.. مگه رادیاتو های شما هم‌مث ما باریک نیست.نهایت ده سانته..چطور همه میگن رو ش ...

من شوفاژام همه پشت مبلامه

نصفش رو شوفاز میمونه سینی بقیش ک رو هواعه میچسبونم ب مبل نیفته😂

من شوفاژام همه پشت مبلامه نصفش رو شوفاز میمونه سینی بقیش ک رو هواعه میچسبونم ب مبل نیفته😂

بخدا خیلییی وقته برام سواله..

خوبه..ی دوستی میگن فویل بکش رو رادیاتور

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
عه چ جالب..ورق رو بکشم رو رادیاتور یعنی؟

اینم میشه

فقط باید مواظب باشی کثیف کاری نشه

بعدش مواد لواشکو اروم بریزی رو المینیوم

عه چ جالب..ورق رو بکشم رو رادیاتور یعنی؟

من تا به حال امتحان نکردم ولی این جوری میشه

البته این میوه خشکه، حواسم نبود برای لواشکه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا مربای کیویم داریم خیلیم خوشمزس ولی من بلد نیستم فقط خوردم😂

ما یه مربارو انقدر  میخوریم که حالمون بهم بخوره ازش

الان مربا ولیک جنگلی پسرم داره با کره میخوره

گفتم یه چیز جدید  درست کنم

مرسی که ایده دادی😍

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بخدا خیلییی وقته برام سواله.. خوبه..ی دوستی میگن فویل بکش رو رادیاتور

نگا کن حتما لازم نی رو شوفااژ باشه همون سینیتو نزدیک شوفاژ بذار

مثلا رو زمین پایین شوفاژ خشک میشه شاید یروز بیشتر طول بکشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز