باران_آبی مدیر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 عنوان بیاین یچی خووشمزه یادتون بدم😋 | مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 57 پست لواشک کیوی مخصوص زمستونه و خیلی راحتو خوشمزستمفید برای یبوست مخصوصا تو بارداریکیوی های نرمو بخرید پوست بگیرین بپزید بدون اببعد نمک بزنید و له کنید و تو سینی پهن کنید رو بخاری یا شوفاژ زود خشک میشه۔خیلی خوووشمزس😥 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید 1401/10/28 | 16:55 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 ما یه مربارو انقدر میخوریم که حالمون بهم بخوره ازش الان مربا ولیک جنگلی پسرم داره با کره میخو ... فدات شم اگ مربا کیویو خوب درست کنی خیلی خوب میشه۔من مامانم قدیما درست میکرد خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16742 عه چ جالب..ورق رو بکشم رو رادیاتور یعنی؟ در کل لواشک رو بریزید تو سینی و بذارید کنار شوفاژ هم درست میشه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آشپزاعظم عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 7033 من تا به حال امتحان نکردم ولی این جوری میشه البته این میوه خشکه، حواسم نبود برای لواشکه اتفاقا منم میخوام میوه خشک کنم..مرسی واقعا وقتی میخنده ی لپش چال میافته😍😍😍😍
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16742 اتفاقا منم میخوام میوه خشک کنم..مرسی واقعا خواهش میکنم عزیزم❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آشپزاعظم عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 7033 نگا کن حتما لازم نی رو شوفااژ باشه همون سینیتو نزدیک شوفاژ بذار مثلا رو زمین پایین شوفاژ خشک میشه ش ... پسرم ۴ سالشه..انگار ۴ قلو بارداره..فقط لواشک میخوره هوس چیرای ترش میکنه..امروز با سیخ چوبی براش لواشک رول کردم زدم به سیخ انقدر کیف کرد🤣😂 وقتی میخنده ی لپش چال میافته😍😍😍😍
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 پسرم ۴ سالشه..انگار ۴ قلو بارداره..فقط لواشک میخوره هوس چیرای ترش میکنه..امروز با سیخ چوبی براش لواش ... ای جونم خدا حفظش کنه خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
طلا_شاکر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 282 من کل تابستون لواشک درست کردم حالا همیشه رژیمم نمیخورم هر جا برم مهمونی میبرم یا مهمون بیاد میدم میب ... ماشاالله کدبانومیشه بگید اگه تو خونه بخاری روشن نباشه هم آیا میشه؟و ممکنه راهنمایی کنید، چطور و با چه دستوری میوه ها رو خشک می کنید؟
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 ماشاالله کدبانو میشه بگید اگه تو خونه بخاری روشن نباشه هم آیا میشه؟ و ممکنه راهنمایی کنید، ... سیستم گرمایشی خونتون چیه؟ دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 ماشاالله کدبانو میشه بگید اگه تو خونه بخاری روشن نباشه هم آیا میشه؟ و ممکنه راهنمایی کنید، ... اگه شوفاژ دارین که خیــــــــــــلی عالیتر میشه چون میوه ها سیاه نمیشن روشببین هر میوه ای خواستی رو به هر مدل که دوس داری برش بزن حلقه حلقه کن هر جور راحتی بعد رو شوفاژ هاتون زر ورق بکش میوه هارو بچین روش ۳ روز الی ۴ روز خشک میشه دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
طلا_شاکر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 282 اگه شوفاژ دارین که خیــــــــــــلی عالیتر میشه چون میوه ها سیاه نمیشن روش ببین هر میوه ای خو ... ممنونم که جواب دادید کدبانو خانوم🤩ولی آخه شوفاژ هم روشن نیست.کلا نیازمون به بخاری در حد روزی دو سه ساعته...برای همین می پرسم بدون گرمای بخاری و شوفاژ ، راه سریع نداره؟البته فر رو می دونم.
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 ممنونم که جواب دادید کدبانو خانوم🤩 ولی آخه شوفاژ هم روشن نیست. کلا نیازمون به بخاری در حد روزی دو ... خواهش میکنم عزیزم 😅بدون بخاری و شوفاژ اگه پنچره داری بزار جلو نور ولی یکم دیر خشک میشه دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
طلا_شاکر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 282 خواهش میکنم عزیزم 😅 بدون بخاری و شوفاژ اگه پنچره داری بزار جلو نور ولی یکم دیر خشک میشه ... ممنونم
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 ممنونم 🥰 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪