2821
2789
عنوان

واقعا چرا!؟

297 بازدید | 23 پست

موقع ازدواج:

بر اساس چی طرف مقابل رو انتخاب میکنی؟

ازدواج فارس و عرب(اونم فارسی بحرفه)چه بدی داره؟

چی شد خوانوادتون راضی به ازدواج با اقاتون شد؟

من مامانم میگه خواستگارت کار داشته باشه خانواده خوبی باشن میدمت ولی قومیت میگه مهمه که لر باشه یا عرب یا ترک یا کرد و و و

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خانوادم نظری درباره شوهر کردنم نمیدن چون با ازدواج سنتی مخالفن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

پس در نتیجه خودم هر کی خوشم اومد حالا هر نژاد و زبان و رفتاری 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

قومیت مهمه  چون هرچی از ی قوم باشین فرهنگ و اداب رسوماتون ب هم نزدیکتره

مثلا لرها با عربها فرهنگ و زبون و آداب و رسوم شون تفاوت داره

ممکنه ب مشکل بخورن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

هی ایرادی نداره ولی مطمئن شو ذاتش خ. ب بلشه 

چه عرب جه لر چه کرد 

از فارس بگیر تا تمام قومیت ها بد دارن خوب هم دارن 

ما خودمون بختیاری هستیم ولی دوتا غروس عرب داریم 

اولی یکم خوب نیست از نظر اخلاق خودش ولی دومی عالیه 

مهم اخلاقه عزبزم 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
منم میگن هرکی خودت دوس داری بجز عرب زبان و اینکه تو انتخابت دقت کن

خب با هم زبون خودت باشی راحت تری

میگه هم زبون باشه یا فارس یا لر قبوله من خوزستانیم

آها من با هم زبونم ازدواج میکنم 

البته ازدواج کردم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792