2777
2789
عنوان

واقعا چرا!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست

من فارسم و همسرم کورد.  خودم مشکلی ندارم اما حرفا و نظرات بقیه خیلی برام جالبه. مثلا رسم بله برون ما ی جوره مال اونا متفاوته اونا مثلا رسم شب چله ندارن ما داریم یا هرچیز دیگ ای اگه میتونی مثل من بی تفاوت باشی ب حرفا بقیه و واقعا اون اقا رو دوسداری هم از نظر احساسی هم منطق اگه خوب هستن قبول کن.

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
هی ایرادی نداره ولی مطمئن شو ذاتش خ. ب بلشه  چه عرب جه لر چه کرد  از فارس بگیر تا تمام ق ...

اره موااافقم کاش یکی اینو به مامانم بگه منم لرم

مامانم میگه ذات بد دارن

وگرنه پسر و خانوادش خیلی خوبن با اینکه عربن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره موااافقم کاش یکی اینو به مامانم بگه منم لرم مامانم میگه ذات بد دارن وگرنه پسر و خانوادش خیلی خ ...

نگران نباش عزبزم اگه میدونی خوبن خودت رگ خواب مامانت و میدونی 

خدا شاهده ما تو فامیل داشتیم با سر عموی خودش ازدواج کرده ولی ناسازگاری و طلاق داشتن 

ولز داشتیم با عرب ازدواج کرده از فرش بردتش تا عرش دیگه فکرش و کن

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
نگران نباش عزبزم اگه میدونی خوبن خودت رگ خواب مامانت و میدونی  خدا شاهده ما تو فامیل داشتیم با ...

چشم ممنون بعد با مامانی صحبت میکنم

صادق خودش به بابام بگه زشته؟

من به مامانی چجوری بگم خو!هووف