2777
2789
عنوان

ناراحتم 😕😣

103 بازدید | 6 پست

دلم گرفته ازینکه هم خوابگاهیام فک میکنن من سنگدلم 

فقط بخاطر اینکه اخلاقم یکم تنده و رک وراست واقعیتو بهشون میگم 

مثلا میگن تو اصلا احساس نداری درحالیکه از همشون احساساتی ترم اونا برونگران مثلا میگن حالم بده، من دل نازکم فلانم یا یه چیزی باشه میشینن گریه میکنن ولی من هیچکدوم ازینا رو نمیتونم بروز بدم 

یا یه چیزی باشه اونا تو روی هم باهم خوبن ولی من ببینم یکی داره راه اشتباهی میره رک تو صورتش میگم ک داری گول میخوری و این حرفا 

اونا همشون خیلی پشت همن میگن تو با حرفات ناراحتمون میکنی ولی بخدا من اصلا قصد ندارم دلشونو بشکنم ولی اونا انقدر ب من گفتن بی احساسی و سنگدلی واین حرفا واقعا دارم ناراحت میشم آخه هیچ وقت بد کسی رو نخواستم و از دورو بودن خوشم نمیاد 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه اینایی ک اینجا گفتی رو ب خودشون بگو ک از اشتباه در بیان

چون قراره یجورایی باهاشون زندگی کنی بد نیس یکم توضیح بدی

اگرم میتونی بیخال باشی ولشون کن بذار هر چی دوست دارن بگن بعدا خوبیه تو بهشون ثابت میشه

❤️ :) ❤️

میدونم ک برات سخته اینارو به زبون بیاری براشون 

اگ خیلی برات مهمن یه گپ درست کن بزارشون توش از تاپیکت اسکرین بگیر بفرس بعدش خودت ترک کن.

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

تو عین منی عزیزم کاملا درکت میکنم،

منم ساکتم اما چیزی بشه مستقیم میگم دیگران بهم میگن تو سنگدلی و بداخلاق 

در حالی ک دلم برای تک تکشون میسوزه و تو خلوتم برلشون گریع میکنم 

اما تو روشون بروز نمیدم ک اونا غصع نخورن 

و سر همین موضوع هم باخانواده شوهرم ب مشکلل خوردم شوهرم بهم میگع تو هم عین خوذشون دورو دغل باز باش.اما نمیتونم 😔